Engdigegaard Sorthavre Hele Kjerner Ø - 650 g.

Engdigegaard Svarthavre fullkorn Ø er økologiske korn til baking og matlaging
Engdigegaard Svarthavre Fullkorn Ø er økologiske korn med en myk fiberstruktur. Kjernene er avskallet og stabilisert, noe som gjør dem ideelle til baking og kverning hjemme. De tilfører intens smak og tekstur til bakverk og kan brukes som et alternativ til tradisjonelle kornprodukter. Svart havre inneholder betaglukaner, som bidrar til å opprettholde et normalt kolesterolnivå ved inntak av 3 g daglig.
Engdigegaard Black Oat Whole Grains Ø egner seg også til glutenfri baking. Ved å kjevle hjemme kan du lage nykvernet havre med et høyt innhold av kostfiber. Produktet er perfekt som en del av et sunt og variert kosthold, der det kan brukes til kreative oppskrifter og næringsrike måltider.
Funksjoner:
- Økologiske og avskallede svarte havrekjerner
- Egnet for glutenfri baking
- Rik på betaglukaner og kostfiber
- Kan valses hjemme til ferske korn
- Bidrar til normale kolesterolnivåer
Bruk:
Bruk Engdigegaard Black Oats Whole Grains Ø til baking, som fyll i salater eller til å lage ferske valsede korn.
Innhold:
650 g.
Energi |
1527 kJ / 362 kcal |
Fett |
5,8 g |
- herav mettede fettsyrer |
1,2 g |
Karbohydrater |
56,5 g |
- herav sukkerarter |
1,1 g |
Kostfibre |
11,4 g |
Protein |
15 g |
Salt |
0,07 g |
Glutenfrie SortHAVREkjerner*
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.