Youngblood Mineral Cosmetics

Les mer om Youngblood mineral kosmetikk her.

34 Produkt(er)

Youngblood - Naturlig mineralmakeup er kilden til en vakker hud

Det Australske merket Youngblood har vunnet sin popularitet gjennom produksjonen av unike, enestående og virksomme kosmetiske produkter, som både gjør deg vakker utenpå og inni.

Merket ble stiftet af Pauline Youngblood for over 20 år siden, som startet med å fremstille hudvennlige produkter til ødelagt og følsom hud. Basen for alle produktene ble 100% naturlige og rene mineraler av den absolutt beste kvalitet, som både hadde fantastiske egenskaper for huden, men samtidig var milde og egnet seg som en super ingrediens til holdbar og luksuriøs makeup. I dag tilbyr Youngblood et bredt sortiment av enestående makeupprodukter samt annet innenfor personlig pleie og kosmetikk-tilbehør.

Fordelen ved mineraler i makeup

Youngblood har valgt mineraler som sin nøkleingrediens av mange forskjellige grunner - her kan du lese noen av de enestående fordelene:

  • Gir din makeup en lengre holdbarhet og generelt høyere kvalitet
  • Virker sikkert for følsomme og irritable hudtyper
  • Resulterer i høypigmenterte farger for en jevn og oppbyggelig dekning
  • Gir din hud mulighet for å puste og tetter ikke porene
  • Medvirker til å redusere inflammasjon, irritasjon og urenheter på huden
  • Skaper et naturlig og mattert finish
  • Gir produktene en fløyelsmyk tekstur, så de ligger lett på huden

Makeup til alle hudtyper med en ren samvittighet

Som nevnt er alle Youngbloods produkter som utgangspunkt basert på rene naturmineraler som virker pleiende for din hud. I produktene kombineres mineralene med forskjellige naturlige ingredienser som planteoljer, vitaminer og særlige ekstrakter. Fordi formularene er så skånsomme og naturlige, kan Youngbloods produkter anvendes av alle hudtyper - også følsom hud, eller deg med rosacea, akne, eksem og pigmentfeil. Prøv dessuten de særlige produkter som er spesielt utviklet til sensitiv og irritert hud.

Fri fra uønskede stoffer:

For å passe ekstra godt på din hud bruker Youngblood ingen irritasjonsfremkallende stoffer i deres produkter. Du finner derfor hverken parfyme, fyllemidler, mineraloljer, parabener, alkohol, fargestoffer, talkum, bly eller kunstige konserveringsmidler i det store utvalget av kosmetikk og personlig pleie.

Dessuten er ingen produkter testet på dyr, så en stor del av sortimentet er offisielt PETA-sertifisert Cruelty Free. Dessuten vil du oppleve at riktig mange produkter er basert på 100% veganske formularer.

Litt mer kvalitet i hverdagen

Youngbloods produkter er super velegnet til deg som går opp i deg selv og i god kvalitet. Makeupproduktene anvendes av stylister og beauty-influensers over hele verden, og det er ikke for ingenting! Foruten å være fremstilt av rene gode ingredienser har produktene en fantastisk virkning, og lever virkelig opp til hva man forventer av kvalitetsprodukter. Prøv for eksempel Youngbloods elskede #1 Bestselger Loose Mineral Foundation og bedøm selv!

Oppnå det ikoniske Youngblood-look med vårt store utvalg av lekre produkter. Youngblood har alt til ansikt, lepper og øyne, samt til alle de små detaljer.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.