Xlash

Vink farvel til falske øyenvipper med Xlash’s fantastiske øyenvippeserum, som stimulerer dine vippers vekst! Det populære vippeserumet er blant kundenes fortrukne. Se utvalget av øyenmakeup, produkter til leppene og øyenbrynsserum her på siden!

Øyenvippeserum | Øyenbrynsserum | Xlips | Xlash Mascara

4 Produkt(er)

Bak om Xlash

Xlash Cosmetics lanserte deres første produkt, det fantastiske Eyelash Growth Serum, til hele Skandinavia i 2011. Det innovative produktet stimulerer vippene og ble startskuddet til en rekke produkter med effektive ingredienser. I dag er Xlash’s produkter tilgjengelige i mer enn 30 land og brandet har 3 millioner kunder på verdensplan.

I brandets DNA er en streben etter naturlighet, hvor skjønnhet har grobunn i vitenskap og bærekraftighet. Derfor har Xlash utvidet sortimentet, så du ikke kun kan få naturlige, lange øyenvipper. I utvalget finnes det nemlig også serum til øyenbryn og lekre pleiende balms til dine lepper, så du lett kan fremheve alle dine beste sider.


Vippeserum som virker

Hvem skulle ikke ønske at man hadde like lange og flotte øyenvipper som når man akkurat har lagt mascara? De aller fleste drømmer i hvertfall om naturlige, mørke vipper, som enkelt gir et feminint uttrykk. Med et øyenvippeserum er denne drømmen innenfor rekkevidde!

I dag finner du mange, effektive øyenvippeserums som kan gjøre øyenvippene dine lange. Dessverre er prisene også høye, hvilket kanskje holder deg fra å investere i dem. Av nettopp denne grunn fikk Xlash en misjon om å skape et effektivt serum, som også kunne være et billigere alternativ. Dette førte til et populært og prisvennlig produkt i form av Xlash Eyelash Serum. Test av Xlash vippeserum har påvist de mange gode egenskaper, og du kan ved daglig bruk oppnå opp til:

  • 45% lengre vipper
  • 40% fyldigere vipper
  • 20% sterkere vipper

Resultatene viser seg etter cirka 28 dagers bruk, hvoretter du kan gå fra å bruke serumet daglig, til å bruke det et par ganger om uken etter behov. Du finner det lekre serumet i flere størrelser alt etter hvor mye og hvor lenge du vil bruke det. I Xlash Pro Eyelash Serum får du 6 ml, hvor du har rikelig med serum til å opprettholde dine lange vipper etter 28 dager.


Xlash til dine øyenbryn

Er du en av mange som tidligere har overplukket dine øyenbryn eller blir brynene dine ikke helt bli fyldige uten make-up? Med Xbrow Eyebrow Conditioner kan du få naturlige, tette og fyldige øyenbryn. På bare 28 dager kan det fantastiske serumet til øyenbryn gi ditt ansikt karakter og et elegant look med naturlige ingredienser og mineraler. Det dermatologisk testede produktet er enkelt å bruke og kan etter 6 uker gi dinr øyenbryn opp til 72% mer volum, lengde og fylde.


Xlips – Xlash's produkter til dine lepper

Vil du fremheve dine lepper på en naturlig måte? Så du kan velge mellom to vidunderlige produkter fra Xlash Cosmetics. Trenger dine lepper bare en kjærlig hånd, kan du prøve den pleiende Xlips Intensive Care Lip Balm til tørre og skadde lepper. Med naturlige ingredienser som hyaluronsyre virker balmen gjenopprettende og utglattende på fine linjer.


Øyenmakeup fra Xlash

Vil du gi dine øyenvipper ekstra volum og drama, kan du prøve Xlash Mascara. Den sorte mascaraen er beriket med B5 og E vitamin, så dine vipper blir fremhevet og pleiet på samme tid. Du oppnår altså noen av de samme fordeler som ved et øyenvippeserum samtidig med at vippene blir flotte og mørke. Mascaraen fra Xlash inneholder naturlige ingredienser, er tårefast og definerer vippene.


Vippeserums fra andre merker

I kategorien Øyevippeserum finner du hele utvalget av de beste øyevippeserumene fra de beste merkene. I tillegg til Xlash finner du også effektive vippeserum fra blant annet Vichy, Dr. Hauscha og Gosh. I sortimentet finner du også den eksklusive Revitalash Advanced Eyelash Conditioner, som er et av de mest populære produktene på markedet. Hos Med24.no finner du ofte gode tilbud på vippeserum, slik at du kan ta vare på vippene dine med de beste produktene.

pil til toppen

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.