VetCur Biotec

Finn de beste naturlige kosttilskuddene, godbitene og produktene til din hund og katt fra VetCur Biotic. Både råvarene og kvaliteten, bærekraften og effektiviteten til de ferdige produktene er i fokus for å gi kjæledyret ditt produkter av høyeste kvalitet.

2 Produkt(er)

Naturlig kosttilskudd for hunden din

Menneskets beste venn og lojale kjæledyr - hundene - fortjener de beste kosttilskuddene og formlene som er skreddersydd til deres spesifikke behov. Noen hunder har et naturlig høyt energinivå, mens andre trenger mer avslapping og hvile. Hos VetCur finner du en rekke tilskudd til det vanlige kostholdet som kan gi et ekstra løft til fordøyelsessystemet, muskel- og skjelettsystemet, hormonsystemet eller immunforsvaret til hunden din.

Hos VetCur Biotic mener de at naturen rundt oss har et enormt potensial for å utvikle de beste produktene for ernæring og balanse. Det anslås at bare rundt 12 % av den kjente kunnskapen om naturen og dens potensial i dag blir utnyttet i utviklingen av nye produkter, og VetCur Biotic kjemper for å endre dette.

Gjennom innovasjon, vitenskap og en dyp forståelse av hundens biologiske forskjeller streber vi etter å skape balanserte og sunne produkter som fremmer helse, livskvalitet, produktivitet og bærekraft både i produksjonen og for hundene.

Bærekraft er en viktig verdi for menneskene bak VetCur Biotic, og de jobber kontinuerlig med å bli mindre miljøbelastende i produktutvikling, produksjon og levering. Oppvarmingen av hele bedriften erCO2-nøytral gjennom trepellets, og det brukes kun vannkraft. Produktene blir også strengt kontrollert for å sikre at de alltid oppfyller kravene til dyrefôr, og at de er rene og av utmerket kvalitet.


Tilleggsfôr for muskel- og skjelettsystemet

Muskler, sener, bein, leddvæske og brusk er bare noen av de mange strukturene som gjør det mulig for hunden din å være aktiv og bevege seg rundt. For de fleste hunder er livskvaliteten dypt avhengig av fysisk aktivitet og styrke. ReVet Dog er et kosttilskudd til hunden din som støtter hundens ledd og muskel- og skjelettsystem.


Styrker det nevrologiske og hormonelle systemet

Siden hunder er naturlige flokkdyr, kan sosiale strukturer og endringer ha stor innvirkning på hundens psykiske velvære. Når hunder påvirkes av forandringer, er det viktig at de har et velfungerende nervesystem, hormonsystem, hjernesenter og endokrine kjertler for å være i best mulig stand til å håndtere de mange oppgavene. NeVet kosttilskudd bidrar til et normalt nevrologisk og hormonelt system.


Få et velfungerende fordøyelsessystem

Akkurat som oss mennesker er hunden din helt avhengig av fordøyelsen, fordi et sunt kosthold og et velfungerende fordøyelsessystem er grunnlaget for vår tilførsel av næringsstoffer, energi og byggesteiner til kroppen. DiVet er et tilskuddsfôr for hunder som gir målrettet ernæring og støtte til hundens fordøyelseskanal og tilhørende organer og systemer. DiVet kan også hjelpe hunden din med å bygge opp en sunn og sterk tarmslimhinne, som spiller en viktig rolle i immunforsvaret.


Støtte til immunforsvaret

Du kan også få et immunstøttende tilskudd som heter ImVet. ImVet inneholder et bredt spekter av naturlige botaniske stoffer som er formulert for hundens biologi for å gi den beste næringen til immunsystemets mange celler og strukturer, og det kommer i en smart beholder som inneholder 500 ml.


Ny energi for eldre hunder

Når hundene blir litt eldre, er det normalt at de ikke lenger har den samme styrken, energien og livskraften. Advance oljetilskudd er et tilskudd spesielt tilpasset eldre hunder og inneholder derfor styrkende oljer i tillegg til næringsrike planter. Advance-tilskuddet kan bidra til å holde seniorhunden din sterk, da det supplerer en viktig energikilde i kosten på grunn av sitt høye innhold av gode fettstoffer.

Advance oljetilskudd inneholder mange forskjellige planter og deres oljer, som rapsolje, havrespirer, ginseng, artisjokk, djevelklo, kvanne, sikori, alm, hjerteskjell, blæretang, rabarbra, aloe vera, valnøtt og trompetvintre. Beholderen inneholder 500 ml, og den daglige dosen er mellom 15 og 50 ml, avhengig av hundens størrelse.


Beskytt hunden din mot lopper og flått

Kjæledyrene våre har glede og nytte av å tilbringe tid utendørs med lek, aktiviteter og utforskning av naturen, men dette innebærer også en større risiko for å komme i kontakt med parasitter som lopper og flått. Cur1 spray kan beskytte hundens pels og hud mot parasittangrep, som kan komme fra mange forskjellige steder i hverdagen. Sprayen er kun tilsatt naturlige ingredienser, og sammen fungerer de som hundens skjold mot angrep fra små, irriterende insekter. I tillegg til å beskytte hunden din, gir sprayen effektiv pleie for både pels og hud, slik at hunden din slipper å plages med ulike problemer som for eksempel irritasjon.

Du kan spraye et tynt lag med Cur1 direkte på hundens pels, hvor det vil legge et fint lag med beskyttelse. På de pelsfrie områdene kan du massere produktet forsiktig inn i huden, der planteekstrakter av kaffe, aloe vera og lavendel vil tilføre fuktighet og pleie.


Godbiter

ViVet er små, fine biter som du kan bruke som en deilig godbit eller som tilleggsfôr til hunden din. Tilskuddet er sammensatt av planter, bær, bark, nøtter, røtter, blomster og mye mer for å gi hunden din et næringsrikt tilskudd som egner seg til hverdagsbruk. Normalt har ikke hunder i dag mulighet til å nyttiggjøre seg av naturens skattekiste av næringsstoffer fordi det ikke er en naturlig del av hundefôret. Med ViVet får hunden din et vell av naturlige ingredienser, som alle er ernæringsmessige gullgruver.

Hvis hunden din er vant til å få råfôr som BARF, er ViVet perfekt å bruke sammen med råfôret ved måltidene. Hunden din vil garantert takke deg for det deilige tilskuddet!


Desinfisering av fôrskålen

Etter lang tids bruk kan fôrskåler og drikkekar bli litt ekle og skitne, og de kan være vanskelige å rengjøre ordentlig. Med AgioVet kolloidalt sølv kan du rengjøre og desinfisere både fôrskåler og drikkekar - kolloidalt sølv har faktisk blitt brukt i århundrer for sine antimikrobielle egenskaper for å bekjempe uønskede mikroorganismer.

Hvis du ikke har tilgang til rent drikkevann, kan du også bruke AgioVet til å rense drikkevannet til kjæledyret ditt for farlige mikroorganismer. Tilsett ganske enkelt 5-25 ml AgioVet til 1 liter vann, som etter 15 minutter er klart til å drikke.


Finn de beste produktene til kjæledyret ditt hos Med24.no

Hos Med24.dk mener vi at både mennesker og kjæledyr fortjener de best mulige produktene når det gjelder helse og pleie. Derfor kan du finne alt fra kosttilskudd til stellebørster i kategorien"dyrepleie". Husk at vi alltid har rask og rimelig frakt tilgjengelig.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.