Twistshake - unikt design til din baby

Les mer om Twistshakes produkter.

48 Produkt(er)

Twistshake

Som nybakt forelder kan det være en utfordring å navigere i den endeløse jungelen av babyproduktmerker. Med Twistshake er du alltid sikret produkter som er laget av materialer av høy kvalitet og som overholder gjeldende sikkerhetsstandarder. Blant annet er alle Twistshakes produkter fri for BPA, BPS og BPF.

Funksjonelle kvalitetsprodukter for de minste

Ideen om å revidere de eksisterende produktene på babymarkedet kom til Twistshakes administrerende direktør, svenske Vienar Roaks, etter at han en dag i 2011 opplevde utfordringene med å sjonglere med morsmelkerstatning og upraktisk emballasje da han satt barnevakt for sin tantes sønn.
Hovedprioritetene for Twisthsake har derfor alltid først og fremst vært å sikre en effektiv måte å administrere matingen på og enkel rengjøring. Når du har produkter som de smarte, sølfrie tutekoppene som kan skilles fra hverandre og settes sammen på tvers, barnematprosessoren som også fungerer som flaskesterilisator, eller Click Mat som fester barnets tallerken til bordet, er det lett å se hvordan disse hovedprioriteringene har blitt implementert i designet.

Twistshake-tutebeger

Twistshake-bitekoppene finnes i flere forskjellige størrelser som passer til babyer i ulike aldre. De er utformet slik at delene kan blandes og matches på tvers av farger og størrelser. Felles for dem alle er den lille, sølfrie silikonforseglingen i lokket som sørger for at koppen lukkes tett når den ikke er i bruk. I tillegg kommer de alle med det unike, patenterte fruktblenderfilteret, som gjør det mulig å tilsette den deilige smaken av frisk frukt til barnets vann.

Hos Med24.no selger vi følgende varianter av Twistshake-tutekopper i forskjellige farger:

  • Twistshake Mini Cup (4+måneder)
  • Twistshake Crawler Cup (8+måneder)
  • Twistshake Kid Cup (12+måneder)

Kjøp Twistshake hos Med24.no

Hos Med24.no selger vi mange forskjellige produkter fra Twistshake. Kjøp raskt, billig og enkelt!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.