True Gum


Les mer om de veganske og plastfrie tyggegummiene og pastillene fra True Gum her.

13 Produkt(er)

True Gum – Plastfri tyggegummi

True Gum er et dansk oppstartsselskap grunnlagt av Jacob, Peter, Zabrina og Morten. De mente at den tradisjonelle tyggegummien kunne oppdateres forbedres. I 2017 fikk de ideen til det som skulle bli True Gum tyggegummi. Tanken var å lage en tyggegummi helt fri for plast. De startet med å lage en prototype av tyggegummien. Totalt 472 prototyper måtte til før de endelig lyktes i å finne den perfekte oppskriften på en plastfri tyggegummi.

Nesten uansett hvilken gate du går i, vil du mest sannsynlig se merker på asfalten etter gammel tyggegummi. Tyggegummi er den nest største formen for avfall i verden og skaper rundt 100 000 tonn avfall per år globalt. Den tradisjonelle tyggegummien inneholder mikroplast. Når den kastes i naturen kan den nå havet, hvor den kan konsumeres av marine dyr.

Plastpolymerene i tyggegummien er de samme som finnes i f.eks. bildekk og plastflasker. Fordi tyggegummien inneholder plastpolymerer kan den ikke brytes ned, og forurenser naturen, samt setter seg fast på gater og fortau i mange år.

Hva er Tue Gum laget av?

True Gum er 100 % plantebasert, sertifisert vegansk, uten tilsatt sukker og laget med naturlige smaker. Tyggegummien fra True Gum er unik da den ikke inneholder plast, men er i stedet laget av saften fra ekte gummitrær. Dette betyr også at tyggegummien er 100% nedbrytbar.

Som barn fikk mange beskjed om å ikke svelge tyggegummi, det er en helt naturlig grunn til dette; magen vår kan ikke bryte ned plasten som er i mange tyggegummier. Selv om True Gum tyggegummi ikke inneholder plast, anbefaler vi likevel ikke å svelge den.

True Gum Tyggegummi

True Gum har helt siden starten utviklet plastfri tyggegummi, og har i dag et hav av forskjellige smaker. Deres store utvalg av tyggegummi består av flere forskjellige smaker, så alle kan finne den de liker best. De har klassiske smaker som mynte og peppermynte, men har også utvidet seg med smaker som lakris, sitron, ingefær, bringebær og kanel. Felles for dem alle er at de er laget med en gummibase bestående av saft fra det mellomamerikanske chicle (sapodilla) treet.

True Gum Pastiller

I tillegg til tyggegummi har True Gum utvidet sortimentet til å nå også bestå av myntepastiller og halspastiller. True Gum mints pastiller er også plantebaserte og uten tilsatt sukker. De er gode som en liten forfriskning i løpet av dagen og kommer også i forskjellige smaker. Det samme gjelder halspastillene fra True Gum, som kommer med mentol og sitronsmak.


Kjøp True Gum tyggegummi og sugetabletter uten tilsatt sukker, med 100 % naturlige smaker og fri for plast hos Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.