Tromborg

Tromborg


Tromborg er effektiv hudpleie og make-up som tar seg godt av huden med milde og aktive ingredienser. Les mer om Tromborg produkter her!

135 Produkt(er)

Det hele startet med Marianne Tromborg

Tromborg ble grunnlagt i 2003 av den danske makeup-artisten Marianne Tromborg, og har vært et familieforetak siden da.

Tromborg ble skapt ut fra Marianne Tromborgs egen tilgang til skjønnhet, som tok utgangspunkt i naturlige, økologiske og ikke minst aktive ingredienser. Tromborg skulle inneholde produkter som var enkle å bruke i en travel hverdag, men hvor det ikke gikk på kompromiss med kvaliteten.

Marianne Tromborgs egen mann Tim Schnyberg er biokjemiker, og står i spissen for den interne forskningen og utviklingen av Tromborg produkter.


Tromborg makeup - Både til hverdag og festlige anledninger

Hvis du har hørt om Tromborg, så har du helt sikkert også hørt om Tromborgs fantastiske makeup. Få et flott makeup-look med de milde og lekre Tromborg produkter. Her finner du 4 viktige produkter for å oppnå et flott makeup-look med Tromborg:

Tromborg mineral foundation

Et av Tromborgs mest populære makeup produkter er deres Tromborg mineral foundation. Den fungerer både som foundation, concealer og pudder i ett produkt. Den smelter inn i huden og etterlater den ensartet og med en flott glød. Tromborg mineral foundation finnes i 6 forskjellige farger.

Tromborg øyenskygge

Om du liker naturlige farger som passer til et hverdagslook, eller mer mørke farger til en festlig anledning, så har Tromborg øyenskygger hvor du helt sikkert finner farger som passer til dine ønsker. Tromborg øyenskygger er basert på bakte mineraler som gjør dem fløyelsmyke og enkle å jobbe med.

Tromborg mascara

For de fleste er en mascara uunnværlig. Den fremhever øynene og gjør øyenskyggen komplett. Tromborg mascara kommer i 2 varianter alt etter om du ønsker fyldige og buede vipper med masse volum, eller mer naturlige vipper med masse lengde.

Tromborg blush

De fleste avslutter deres makeup med en blush for å gi kinnene et frisk look. Med en Tromborg Blush kan du fremheve dine ansiktstrekk og se sunn og frisk ut. Tromborg blush finnes i 4 nyanser slik at du kan få den som passer din hudtone best.


Must have Tromborg produkter - Mild og effektiv hudpleie

Tromborg produkter er virkelig verdt å prøve - hvis du ikke er avhengig allerede. Det blir tatt kjærlig hånd om huden med milde, økologiske og aktive ingredienser. Tromborg produkter kan brukes selv om du har en tendens til sart og følsom hud.

Nedenfor finner du utvalgte Tromborg produkter til pleie av huden som er et must å prøve:

Tromborg ansiktskrem

Tromborg Deluxe Face Cream er en krem som du både kan bruke morgen og kveld. Denne Tromborg ansiktskremen binder fukten i huden, og reduserer overfølsomhetsreaksjoner. Kremen absorberes raskt i huden, og etterlarer den gjennomfuktet og silkemyk.

Tromborg bodylotion

Under Tromborg bodylotion finner du den fantastiske Tromborg Aroma Therapy Body Lotion. Konsistensen er som fløtekrem og huden blir myk som aldri før. Denne Tromborg bodylotion virker cellefornyende og tilfører huden fukt og elastisitet.

Tromborg håndkrem

Som en del av Tromborgs kroppspleie lager de også en fantastisk håndkrem. Tromborg Aroma Therapy Deluxe Herbal Hand Cream inneholder over 20 aktive planteekstrakter, selvfølgelig alle økologiske. De har hver især pleiende og nærende egenskaper. Denne fantastiske Tromborg håndkrem virker beskyttende og nærende til selv en sensitiv og sart hud.

Pil til toppen

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.