The Organic Pharmacy

The Organic Pharmacy spesialiserer seg på økologisk hudpleie, kroppspleie og velvære, og deres utvalg av økologiske produkter inkluderer kremer, skrubb, oljer, serum, såper, ansiktsmasker og mye mer.

Økologisk hudpleie | Ansiktspleie | Badeprodukter | Solbeskyttelse | Personlig pleie for menn | Velvære

40 Produkt(er)

Økologisk hudpleie

Grunnleggeren av The Organic Pharmacy, Margo Marrone, bestemte seg etter mange års arbeid innen farmasi, ernæring, homøopati, velvære, urtemedisin og bærekraft, for å vie tid og energi til å tilby de beste økologiske kroppspleieproduktene som er fri for unødvendige og skadelige kjemikalier. I 2002 åpnet derfor den første The Organic Pharmacy-butikken i London, med et bredt utvalg av produkter som kombinerer urter og urtemedisin, homeopati og vitenskap.

The Organic Pharmacy har som mål at produktene deres skal bidra til å fremme helse, balanse og skjønnhet hos alle mennesker - både på innsiden og utsiden, ettersom de mener at skjønnhet kommer innenfra. Ingrediensene i alle produktene deres er så langt det er mulig økologiske, og det er det flere gode grunner til. Først og fremst unngår du bruk av sprøytemidler, som kan forstyrre økosystemer, forurense vann og generelt skade miljøet. I tillegg tyder flere studier på at økologisk dyrkede planter har et høyere og bedre næringsinnhold, noe som resulterer i bedre og mer effektive produkter.

Mange produkter fra The Organic Pharmacy er Ecocert-sertifisert, noe som er din garanti for at produktet oppfyller en rekke strenge krav til økologiske ingredienser og bærekraftig produksjon. Sertifiseringen betyr også at The Organic Pharmacy-produktene hele tiden gjennomgår en grundig kvalitetssikring, slik at du som forbruker kan være sikker på at produktet alltid er av høyeste kvalitet.


Ansiktspleie fra Organic Pharmacy

The Organic Pharmacy er kjent for sine deilige og effektive ansiktspleieprodukter, inkludert ansiktsvask, ansiktskrem, serum og eksfolierende og nærende ansiktsmasker.


Ansiktsvask

I serien finner du flere produkter for vask og rensing av ansiktet, blant annet en rensemelk med rose og kamille, en ansiktsvask med perbermynte, en rensegel med rose eller en ansiktsvask med gulrotekstrakt, sheasmør og rosmarin. Disse produktene renser effektivt bort urenheter, smuss, sminke og andre forurensende stoffer, og etterlater huden ren og klar til å bli pleiet med fuktighetsgivende og pleiende produkter.


Ansiktsmasker

En eller flere ganger i uken kan det være godt for huden din å få litt ekstra oppmerksomhet og pleie fra en ansiktsmaske. Det finnes flere ulike ansiktsmasker å velge mellom, avhengig av om huden din trenger en oppstrammende og anti-aldrende boost, god tilførsel av fuktighet, en beroligende effekt fra leire og tang, en dybderensende peeling eller pleie fra den forfriskende peelingmasken med papaya og C-vitamin.


Serum for ansiktet

Et serum kan gi ekstra pleie til huden din, og ulike serum kan styrke huden på ulike måter.

Organic Pharmacy Hyaluronic Acid Serum er et serum med hyaluronsyre som gir huden din en fuktboost og inneholder 95,8 % økologiske ingredienser. De naturlige ingrediensene gjør serumet egnet for veganere og glutenfritt.

For å motvirke aldringstegn som fine linjer, pigmentflekker og uelastisk hud kan du velge mellom flere ulike serum. Organic Pharmacy Four Acid Peel Serum har en eksfolierende effekt som kan forbedre hudens tekstur og redusere fine linjer. Organic Pharmacy Retinol Night Ser um kan øke kollagenproduksjonen i huden, noe som gir huden elastisitet og fasthet, noe som gjør den ideell for moden hud. Antioxidant Face Firming Ser um har også en anti-aldrende og oppstrammende effekt på huden, og ingrediensene bidrar til å beskytte og reparere huden hvis den har blitt skadet av sol, vind, forurensning eller frie radikaler.


Ansiktskrem og -olje

Etter at du har renset ansiktet og eventuelt påført et serum, er huden klar for et lag med beskyttende dagkrem om morgenen og en nærende og helende nattkrem om kvelden. Fra The Organic Pharmacy kan du få dagkrem, nattkrem og en krem som kan brukes både morgen og kveld.

I tillegg kan den spesielle Lip & Eye Cream brukes til å redusere hevelser, linjer og mørke ringer rundt øyne og lepper, der huden er spesielt sensitiv.

En ansiktsolje som Skin Rescue Oil kan redde ekstremt tørr hud med tørre flak og irriterte, røde områder. Oljen inneholder ekstrakter av kvikklokke, nattlysolje og tamanu, som alle virker beroligende, beskyttende og gjenoppretter hudens elastisitet.

Virgin Cold Pressed Rose Hip Oil og Sweet Vanilla Dry Oil kan brukes både i ansiktet og håret, der de i håret gir næring, mykgjør og reparerer solskader, og i ansiktet kan de hjelpe mot arr, akne, rynker og solflekker.


Bruk The Organic Pharmacy i dusjen

Enten du dusjer eller bader, kan produktene fra The Organic Pharmacy bidra til å gjøre badetiden til en fantastisk opplevelse. Tilsett noen dråper olje i badevannet eller skrubb kroppen med et eksfolierende badesalt.

Før du dusjer, børster du kroppen med The Organic Pharmacy Skin Brush med noen dråper olje for å fjerne døde hudceller og stimulere blodgjennomstrømningen. Hvis du børster i sirkulære bevegelser mot hjertet, vil børstingen også fungere som en herlig og avslappende massasje.

Fra The Organic Pharmacy finner du tre dusjsåper, hver med duft av sitron og eukalyptus, neroli og grapefrukt eller persisk rose. Disse luksuriøse badesåpene inneholder aloe vera, propolis, johannesurt, ringblomst og nyperose, og gir næring og renser huden uten å tørke den ut, slik at den blir myk, frisk og klar for en fuktighetsgivende bodylotion.


Få en flott brunfarge uten solskader

Hvis du liker å bli brun og tilbringe mange timer i solens varme stråler, er det viktig å beskytte huden din mot de farlige og skadelige UV-strålene. The Organic Pharmacy har solkrem med SPF 18, SPF 25, SPF 30 og SPF 50, slik at du alltid kan være godt beskyttet mot solen - enten det er i det danske sommerværet eller i timevis med sol i syden. Etter en dag med soling er det viktig å tilføre huden rikelig med fuktighet for å gi den de beste forutsetninger for å reparere og gjenoppbygge seg selv. En After Sun kan hjelpe huden med å leges hvis du har blitt litt brent, og kan virke beroligende, lindrende og fuktighetsgivende.

For å få en vakker glød og brunfarge raskere med færre timer i solen, kan The Organic Pharmacy Tan Accelerator stimulere melaninproduksjonen i huden for å hjelpe deg med å oppnå en langvarig og naturlig brunfarge raskere. Husk likevel å beskytte huden din med en solkrem med en passende solfaktor for din hudtype og solens sterke stråler.


Hud- og hårpleie for menn

Som mann kan du dra nytte av alle produktene fra The Organic Pharmacy, men de har også en rekke produkter som er spesielt utviklet for å ta vare på menn som vanligvis har tykkere og fastere hud. Det kan være en ansiktsrens som beroliger og renser huden for smuss og urenheter, eller en fuktighetsgivende gel eller krem som kan brukes etter barbering for å fukte og oppfriske huden og gi lindring, siden barbering kan virke irriterende på huden.


Skjem bort deg selv med velværeprodukter

Hvis du og kroppen din trenger litt ekstra velvære og kjærlighet, kan du med produkter fra The Organic Pharmacy gi huden din spesiell oppmerksomhet og samtidig få en følelse av velvære fra de velduftende og naturlige produktene.

Tanken bak produktene for ansikt, kropp og hår er mer enn bare naturlig og effektiv hudpleie, det er en holistisk tilnærming til skjønnhet og helse, der produktene kan hjelpe deg og kroppen din med å finne balanse.

Hos Med24.dk er vi stolte av å føre disse fantastiske produktene, og på denne siden finner du et stort utvalg av økologiske, bærekraftige og effektive produkter som oppfyller alle dine behov for kroppspleie. Som alltid har vi lynrask levering, og hvis du har spørsmål om optimal hudpleie, står vårt utdannede personale alltid klar til å hjelpe deg - møt alle våre eksperter her!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.