The Humble Co.

The Humble Co

Les mer om tannbørstene fra Humble Brush.

36 Produkt(er)

Humble Brush

There is no Planet B.

Humble Brush er en serie av vegansk sertifiserte, biologisk nedbrytebare bambustannbørster utviklet av svenske The Humble Co. Tannbørstene, som både fås til barn og voksne, består av et håndtak av 100% bærekraftig dyrket bambus samt børstehår av nylon-6, som har en hygienisk, lav vannabsorpsjonsevne samt en lavere hardhet, som er skånsom mot tennene.

Bærekraftig kvalitetsmateriale i flott, skandinavisk design

Det sterke kvalitetsmaterialet og det simple, skandinaviske designet gjør tannbørstene fra Humble Brush til både hygieniske og stilfulle produkter, som er super behagelige å bruke.

Når din Humble Brush bambustannbørste behøver å skiftes ut, kan du lett separere børstehodet fra håndtaket. Håndtaket er komposterbart, mens børstehodet hører til i restavfall.

Bambus er et fantastisk, resirkulerbart materiale, som vokser hurtig uten behov for gjødsel - derfor er det et perfekt alternativ til engangsartikler som tannbørster, sugerør og lignende.

Kjøb tannbørster fra Humble Brush hos Med24.no

Hos Med24.no forhandler vi tannbørster fra Humble Brush til både barn og voksne i flere forskjellige, fine farger. Kjøp i dag - billig, bærekraftig og enkelt.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.