TePe

41 Produkt(er)

TePe - Svenskdesignet tannpleie produkter av høyeste kvalitet.

TePes innovative tannpleiehistorikk går helt tilbake til 1965, hvor firmaet fremstilte de første nytenkende tannstikker. Innovasjon er stadig nøkleordet hos TePe, og er kanskje en av grunnene til at firmaet har hatt så stor suksess. Virksomheten drives fra Sverige, men eksporterer sine produkter til over 60 land over hele verden. TePes annet nøkleord er kvalitet, for firmaet streber etter å fremstille de aller beste produkter til deg og dine tenner.

TePes verdier

TePe går er opptatt av å pleie sunne smil, og fremme en sunn munnhygiene. TePe vet at en god munnhelse henger sterkt sammen med din overordnede helse. TePe arbeider på å øke oppmerksomheten omkring forebyggende pleie av tennene, og derfor fremstiller de produkter, som gjør det lettere for deg å passe på din munn og dine tenner hver eneste dag. 

TePe arbeider aktivt på å gjøre deres produksjonen så bærekraftig som mulig, og har derfor lansert flere produkter i deres "Good"-serie. 

TePes produkter

TePe fremstiller de aller mest funksjonelle og effektive produkter til en grundig tannpleie. Produktene utvikles i samarbeid med adskillige tanneksperter, som gir deres input til designet av produktet. Deres klassiske Select tannbørster er bestselgere i Sverige, og er kjente over hele verden. Tannpleieproduktene finnes også egnet til forskjellige aldre, og er tilpasset selv til de aller minste med helt nye melketenner.

Med deres innovative metoder sørges det for at produktene har mange funksjoner og kan brukes i alle kroker og overflater i munnen.  
Forskjellige serier fra TePe er blant annet: 

  • Interdentalbørster i flere varianter med flere funksjoner
  • Mange tannbørsteserier til forskjellige aldre og munner
  • Tannstikker
  • Tanntråd
  • Særlige børster
  • Tilbehør til dine tannpleieprodukter

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.