Teddykompaniet

Du kan lese mer om de myke teddybjørnene og koseklutene fra Teddykompaniet her!

30 Produkt(er)

Teddykompaniet – Skandinavisk design i bærekraftig kvalitet

Teddykompaniet ble grunnlagt i Båstad i Sør-Sverige for over 25 år siden. De hadde en idé om å designe og produsere bamser med høy kvalitet, i et fint skandinavisk design. Siden starten har Teddykompaniet hatt som misjon å lage bamser med høy kvalitet, høye sikkerhetskrav og godt materialvalg. For dem handler det om å lage bamser som holder til mange klemmer, ville leker og store følelser, som kan følge barnet i et livslangt vennskap. Teddykompaniet har også et miljøsynspunkt, hvor de ønsker å bidra med en mer bærekraftig venn, slik at vi kan ta vare på jorden for fremtidige generasjoner.

Myke bamser og kosekluter

Teddykompaniet består av flere forskjellige kosekluter, suttekluter og bamser formet som kaniner, kuer, rev, elefanter og mye mer. Felles for dem alle er den ekstremt myke pelsen og det unike designet, som barnet ditt helt sikkert vil elske! Som voksen kan du være sikker på at de alle er testet, og at øynene og nesen deres er sikre mot å løsne.

Teddykompaniet bamse

En bamse er for mange barn en venn for livet, og dette vet Teddykompaniet godt. Deres Teddykompaniet-bamse er en del av deres EcoFriends-kolleksjon, hvor materialet til bamsene utelukkende består av resirkulert polyester i både pels og fyll. Det er detaljer som disse i valg av materialer som gjør noe godt for miljøet og fremtidige generasjoner. Mottoet for Teddykompaniets EcoFriends-kolleksjon er: «ingen kan gjøre alt – men alle kan gjøre noe!». Teddykompaniet bryr seg om fremtiden til barna og de kommende generasjonene, og vet at vi sammen kan gjøre en forskjell selv med små endringer. Hos Med24.no finner du både Teddykompaniets Malte-bamse og deres Milton-bamse.

Teddykompaniet kanin

Kaniner er noen av Teddykompaniets mest populære kosedyr. Teddykompaniet kanin kommer i både store og små størrelser, og i mange forskjellige farger og fasonger. Teddykompaniet har blant annet designet deres Vera-kanin, som har et fint mønster i pelsen. Dette gjør henne god for barna, som tar inn mange inntrykk. Teddykompaniet Svea rabbit er også en del av deres EcoFriends-kolleksjon.

Teddykompaniet koseklut

Koseklutene fra Teddykompaniet er en favoritt blant de fleste barn. Kosedyret kommer som katt, mus, kanin og ku samt i Teddykompaniet Diinglisar Wild-serien. I denne serien finner du dyrene som lever på savannen som løve, tiger, sjiraff og Teddykompaniet-elefant. Alle kosekluter er laget i mykeste kvalitet, som alle barn vil elske å kose med. Teddykompaniet Diinglisar kommer også i en Eco-serie, som består av både en myk klut, en spilleboks og en rangle. Diinglisar Organic-serien er laget av miljøvennlig GOTS-sertifisert, 100 % økologisk bomull med maisfiberfyll.

Teddykompaniet sutteklut

Teddykompaniet har også utviklet deres myke Lolli kaninsutteklud. Teddykompaniet-suttekluten har et mykt bamsehode med lange ører, samt armer og føtter som får den til å se ut som en kanin. Suttekluten fra Teddykompaniet skaper trygghet og varme for barnet ved leggetid og kan følge barnet i mange år.


Kjøp kosekluter, bamser og suttekluter fra Teddykompaniet hos Med24.no - vi har alltid lave priser, rask levering helt til døren eller utvalgt pakkebutikk, og fri frakt fra 499 kr!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.