SylliFlor


SylliFlor er et fiberrikt kosttilskudd laget av loppefrøskall og finnes i flere deilige smaker. Du kan bruke SylliFlor i mange deilige oppskrifter - som dryss, i drikke og for å krydre bakverk. Les mer om SylliFlor her!

Loppefrøskall | Hvordan bruker jeg SylliFlor? | Smaksvarianter

8 Produkt(er)

Hva er SylliFlor?

SylliFlor er et unikt, patentert kosttilskudd laget av loppefrøskall. SylliFlor loppefrøskall er laget med et belegg som består av en blanding av kokosolje, resistent stivelse (f.eks. maisfiber) og ulike smakstilsetninger, som også skaper de ulike smakene i SylliFlor. Dette belegget gir både SylliFlor loppefrøskall ekstra sprøhet, en deilig smak og mange bruksområder.

Normalt suger loppefrøskallene væske umiddelbart og sveller opp til en geléaktig masse, men belegget på loppefrøskallene i SylliFlor gir en innebygd forsinkelse i denne prosessen. Det betyr at loppefrøskallene først sveller opp etter ca. 5 minutter i væske. I motsetning til vanlige loppefrøskall er det derfor ikke en klissete opplevelse å spise eller drikke SylliFlor.

Loppefrøskall

Du kjenner kanskje igjen loppefrøskall fra ulike kosttilskudd i form av kapsler eller piller. Loppefrøskall brukes i kosttilskudd fordi de er en god kilde til fiber. Egentlig er loppefrøskall det ytre skallet av frøene til psylliumplanten Plantago Ovata, som opprinnelig kommer fra India. Sammenlignet med andre matvarer er loppefrøskall en av de mest fiberrike matvarene du kan finne, ettersom de består av 85 % kostfiber. Det betyr at de i kontakt med væske kan binde mer enn 40 ganger sin egen vekt og bli til en geléaktig masse. Loppefrøskall er også naturlig glutenfrie, så alle smaker av SylliFlor er også naturlig glutenfrie.

Hvordan du kan bruke SylliFlor

Det knasende kosttilskuddet SylliFlor har mange forskjellige bruksområder. Spesielt hvis du ikke liker å svelge kapsler eller drikke en tyktflytende masse av oppbløte loppefrøskall, er SylliFlor perfekt for deg!

En måte å innta SylliFlor loppefrøskall på er som dryss på yoghurt, skyr eller en deilig grøt, der det knasende tilskuddet tilfører både en knasende konsistens og en deilig smak. Du kan også velge å blande SylliFlor med din favorittmüsli, der de knasende loppefrøskallene, sammen med litt frisk frukt, kan tilføre sødme og deilig smak til melkeprodukter, havregryn eller den populære chiagrøten. Uansett hva du foretrekker til frokost, er det enkelt å få SylliFlor til å passe inn i måltidet.

Et annet alternativ er å blande SylliFlor i drikker for rask og enkel inntak. SylliFlor kan tilsettes i en deilig smoothie, der de knasende loppefrøskallene tilfører fiber og tekstur. Du kan selvfølgelig også blande SylliFlor med juice, melk, kakao eller vann.

SylliFlor kan brukes i matlaging og baking, der loppefrøskallene øker fiberinnholdet og dessuten fungerer som et ekstra bindemiddel i stedet for for eksempel mel eller havregryn. Du kan bruke SylliFlor i boller, brød, knekkebrød eller i en deilig kake.

Du kan selvfølgelig også velge å ta SylliFlor direkte som den er. Hvis du spiser de knasende loppefrøskallene med skje, er det viktig å skylle etter med rikelig med vann.

Finn din favoritt blant mange deilige smaker

De knasende loppefrøskallene finnes i en rekke deilige smaker, en smaksfri versjon og to varianter tilsatt kalsium og råmelk. Det brede utvalget gjør at du enkelt kan finne den SylliFlor-sorten du liker best - og som passer best inn i de vanlige måltidene dine. Nedenfor kan du lese mer om utvalgte smaker fra SylliFlor.


SylliFlor Kalsium

SylliFlor med kalsium er tilsatt kalsiumtilskudd, og 1 dose (ca. 10 g) inneholder 560 mg kalsium. Denne varianten av SylliFlor loppefrøskall er uten smakstilsetning, slik at du enkelt kan få et daglig tilskudd av både kostfiber og kalsium uten den sjenerende smaken av kritt.


SylliFlor Malt

Hvis du liker å spise rømme/A38 til frokost, kan du bruke denne deilige varianten av SylliFlor som et alternativ til gammeldags müsli. SylliFlor Malt har en god, klassisk smak og gir deg i tillegg rikelig med fiber fra morgenstunden.


SylliFlor Kakao

Denne nye varianten av SylliFlor har en deilig kakaosmak som de fleste vil elske. Loppefrøskallene med kakaosmak egner seg spesielt godt som topping på yoghurt eller grøt, der den deilige smaken virkelig kommer til sin rett.

Her hos Med24.no finner du også de deilige smakene SylliFlor Vanilla, SylliFlor Natural, SylliFlor Apple and Cinnamon og SylliFlor Colostrum. Prøv de forskjellige smakene og finn din favoritt!


Kjøp de knasende loppefrøskallene enkelt og trygt hos Med24.no. Vi har rask levering, og vårt utdannede personale er alltid klar til å svare på dine spørsmål og gi råd.

Gå til top

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.