Sonett

Banner med Sonetts produktutvalg

Sonett kombinerer høy kvalitet med økologiske ingredienser for bærekraftig rengjøring. Produktene deres gir skånsom, men effektiv rengjøring av hele hjemmet, samtidig som de beskytter miljøet. Les mer om Sonett her!

47 Produkt(er)

Sonett - bærekraftig rengjøring

Hvis miljøet betyr noe for deg, enten du gjør rent eller tar vare på deg selv, er Sonett det opplagte valget for deg og dine omgivelser. Som en autoritet innen rengjørings- og husholdningsprodukter har Sonett alltid hatt som mål å skape produkter som tar vare på både miljøet og grunnvannet vårt. Jakten på bærekraft er en kontinuerlig prosess som er i stadig utvikling.

Hvem er Sonett?

Sonett er et tysk selskap som siden 1977 har spesialisert seg på å utvikle vaske- og rengjøringsprodukter basert på naturlige og økologiske ingredienser. Med en formel som unngår konserveringsmidler, syntetiske duft- og fargestoffer, sikrer de at produktene deres er 100 % biologisk nedbrytbare. De autentiske duftene stammer fra rene, økologiske eteriske oljer.

Grønnere rengjøring

De fleste ønsker et skinnende rent hjem, men ikke på bekostning av planeten vår. Sonetts hemmelighet ligger i deres unike blanding av naturlige ingredienser og unike blandingsmetoder.

Uansett hvilken rengjøringsutfordring du står overfor, har Sonett en løsning. Fra gulv til tak, fra toalett til vindu - Sonetts produktutvalg dekker alle behov med en miljøvennlig vinkling.

Noen av Sonetts mest ettertraktede rengjøringsprodukter inkluderer

  • Sonett flytende lavendel vaskemiddel
  • Sonett Oliven vaskemiddel ull/silke
  • Sonett Desinfeksjonsmiddel


Sonett - et stort utvalg for rengjøring av hele hjemmet

I vårt utvalg av Sonett-produkter finner du alt fra vaskemidler til rengjøringsprodukter. Alle disse produktene er laget med økologisk kjærlighet, så de er bra for både deg og planeten.

Rengjør hele huset med Sonett - Med Sonetts varierte produktsortiment blir rengjøringen i hjemmet en lek. Her finner du alt du trenger, fra toalettrengjøringsmiddel til universalrengjøringsmiddel, for å holde hjemmet skinnende rent uten miljøhensyn.

Ta oppvasken med Son ett - Uansett om du vasker opp for hånd eller har oppvaskmaskin, hjelper Sonett deg med å få serviset så rent som mulig. Velg mellom Sonett oppvaskmiddel, skyllemiddel og oppvasktabs. Nyt den friske duften av sitron, ringblomst og lavendel hver gang du vasker opp.

Vask klær ne med Sonett - Hold klærne rene og friske med Sonetts vaskemidler som effektivt fjerner bakterier, smuss og døde hudceller. Hvis du ikke vasker klærne dine med vaskemiddel, vil du ikke fjerne bakterier effektivt, og klærne kan ende opp med å lukte vondt.

I tillegg til å fjerne smuss og skitt fra tøyet ditt, gir Sonett også klærne den pleien de fortjener uten å tilsette syntetiske stoffer som kan forårsake irritasjon.

Velg mellom flytende vaskemiddel, vaskepulver eller vaskemiddel spesielt for ullvask. Ved vanskelige flekker kan du prøve Sonetts flekkfjerner, som enkelt gnides inn i flekken og deretter vaskes.

Hvis du vil være sikker på at du doserer riktig, kan du bruke Sonett Washing Ball for enkel og praktisk dosering av vaskemiddelet ditt.

Rene og velduftende hender med Sonett - Hendene kommer i kontakt med mange bakterier hver dag. Det er derfor viktig å opprettholde god håndhygiene for å beskytte seg mot dårlige bakterier som virus. De dårlige bakteriene kommer på huden når du tar på uhygieniske overflater som for eksempel dørhåndtak eller ved toalettbesøk. Med Sonetts flytende håndsåpe kan du både rense hendene for dårlige bakterier og ta vare på hendene samtidig som du kan nyte favorittduften din.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.