Smuuk Skin

Smuuk skin

Les mer om Smuuk Skin her.

6 Produkt(er)

Smuuk Skin

Smuuk Skin er et forholdsvis nytt merke som ikke desto mindre har vunnet enorm popularitet siden lanseringen i starten av 2019. Det dekker over en serie på 7 unike skjønnhetsprodukter spesielt sammensatt av nøye utvalgte ingredienser til luksuriøs pleie av din hud - fra innerst til ytterst. De fem varianter av skjønnhetstabletter gir deg målrettet pleie av hud og hår med utgangspunkt i forskjellige behov, mens de to ansiktsoljer er utviklet spesielt til å arbeide i synergi med tablettene for ultimativt resultat.

Produktene kommer i et billedskjønt og gjennomgående emballasjedesign, som er fargekoordinert med de forskjellige varianter av tabletter - en daglig dose skjønnhet som er for vakker til å stå gjemt i skapet.

Utviklet i samarbeid med førende forskere

Smuuk Skin er utviklet i samarbeide med førende forskere og blir fremstilt av JemoPharm på Møn, som siden 1986 har engasjert seg med produksjon av vitamin-, mineral- og kosttilskudd av høyeste kvalitet. Blant annet står de bak kosttilskuddsseriene VitaCare og VitaCare Mama, som selges i førende sunnhetsbutikker. Smuuk Skin-ansiktsoljene produseres i Saunte, nær Hornbæk, Nordsjælland, av Ahlmann's Oil.

"Det vi opptar, er det vi utstråler"

Filosofien hos Smuuk Skin går kort og godt ut på at det er ekstra viktig å forsyne huden, kroppens største organ, med nødvendige næringsstoffer og intensiv pleie, som virker forebyggende på tidlig aldring, hjelper med å vedlikeholde hudens dannelse av kollagen og, via antioksidantrike ingredienser, beskytter kroppen mot frie radikaler.

Som de så fint selv formulerer det, så har skjønnhet ingen alder, og at aldres med ynde er i de fleste kvinners interesse.

Varianter

  • HairBooster
  • HydroBalance
  • HydroBalance Oil
  • PureSkin
  • PureSkin Oil
  • SunPrepare
  • YouthOptimizer

Kjøp skjønnhetsprodukter fra Smuuk Skin hos Med24.no

Hos Med24.no forhandler vi alle 7 produkter fra Smuuk Skin. Kjøp i dag - billig og enkelt.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.