Scholl

Sunde fødder med Scholl fodfil

Lider du av hard hud, slitne føtter eller ønsker du bare å skjemme dem litt ekstra bort, er Scholl det ideelle valget. For hos Scholl finner du alt fra sko til fotfiler, som gir deg optimal pleie for føttene. Du kan lese mer om Scholl her!

71 Produkt(er)

Scholl – ekspert i fotpleie siden 1899

Scholl er et anerkjent merke innen fotpleie som ble grunnlagt av Dr. William Mathias Scholl fra Chicago, USA tilbake i 1899. Han startet i en liten skobutikk da han var bare 17 år gammel, og spesialiserte seg på å lage komfortable sko. Mange av menneskene han møtte i jobben gikk rundt med vonde føtter, og dette vekket interessen hans.

Han ble derfor lege, for å lære mer om menneskekroppen og spesielt føttenes anatomi og fysiologi. Målet hans var å lage innovative produkter som kunne gjøre det lettere å ta vare på føttene. Scholl har siden utviklet et bredt spekter av kvalitetsprodukter, og er kjent for å være et foretrukket merke for både profesjonelle og privatpersoner.

Når Dr. William Mathias Scholl ble uteksaminert i en alder av 22 år, han fikk patent på sin første idéutvikling, som var en Foot-Eazer. Den gang var det et banebrytende produkt, nemlig et innlegg i skoene som var med på å styrke og støtte ankelen. Herfra startet utviklingen, og i 1907 startet han Scholl Manufacturing Company Inc., hvor utviklingen av ergonomisk fottøy raskt tok fart. I dag handler Scholls lidenskap fortsatt om å videreutvikle sko og fottilbehør som bidrar til å forbedre komfort.


Oppdag effektiv fotpleie med Scholl

Scholl ønsker å hjelpe deg med å oppnå vakre og velstelte føtter. Derfor tilbyr Scholl et bredt utvalg av fotpleieprodukter som kan dekke alle dine behov. Noen av de mest populære fotpleieproduktene fra Scholl inkluderer:

  • Scholl Expert Care Electronic Foot File: Denne effektive fotfilen fjerner hard hud og gjør føttene dine myke og glatte på kort tid.
  • Scholl Gel Activ Innleggssåler: Disse komfortable innleggssålene gir ekstra støtte og avlastning for føttene dine, og er ideelle for både daglig bruk og sportsaktiviteter.
  • Scholl Fotkremer: Beriket med nærende ingredienser som pleier føttene dine og holder dem myke og velstelte. Finnes i ulike varianter avhengig av hvor tørr huden din er.

Scholl sandaler og sko – komfort og stil i ett

Scholl går ikke på akkord med komforten til fottøyet, og derfor er Scholls sandaler og sko designet med tanke på både stil og velvære. Scholls utvalg av sandaler og sko er kjent for sitt ergonomiske design, som sikrer at føttene dine får best mulig støtte og komfort, enten du er på jobb, på farten eller nyter en avslappende dag hjemme.

Scholl-sandalene finnes i et bredt utvalg av modeller og farger, så det finnes noe for enhver smak og stil. Blant de populære seriene finner du Scholl Bioprint, som kjennetegnes ved sin anatomisk formede fotseng, som sikrer optimal vektfordeling og avlastning fra fotens trykkpunkter. Scholl Bioprint-sandalene er både praktiske og moteriktige, og er perfekte for de varme sommerdagene.

Scholl-sko finnes i et bredt utvalg av modeller, fra joggesko til tresko og sandaler. Scholls fottøy er laget av kvalitetsmaterialer og har en god passform, designet for å sikre at føttene dine er godt støttet og komfortable hele dagen lang. Med sko og sandaler fra Scholl er det enkelt å finne det perfekte fottøyet som er både praktisk, komfortabelt og stilig.


Scholl fotfil – effektiv fjerning av hard hud

En Scholl fotfil er et uunnværlig verktøy i fotpleierutinen når det gjelder å bekjempe hard hud og gi føttene en myk og glatt følelse. Scholl har utviklet ulike typer fotfiler, som alle har som mål å fjerne døde hudceller og hard hud, slik at føttene dine fremstår velstelte og sunne.

En av de mest populære variantene er Scholl Expert Care Electronic Foot File, som gjør det enkelt og raskt å fjerne hard hud uten problemer. Denne elektroniske fotfilen er utstyrt med en rull som roterer og effektivt fjerner hard hud uten å skade den sunne huden. Scholl Expert Care Electronic Foot File er enkel å bruke, og resultatet er myke og glatte føtter som du kan være stolt av.

For de som foretrekker en mer tradisjonell tilnærming til fotpleie, tilbyr Scholl også manuelle fotfiler. Disse håndholdte verktøyene er designet med en ergonomisk form og en overflate som gjør dem spesielt egnet til å fjerne hard hud. Scholls manuelle fotfiler er like effektive som de elektroniske modellene, og krever kun litt mer innsats.

Uansett om du velger en elektronisk eller manuell Scholl-fotfil, er det viktig å følge opp med en pleiende fotkrem som kan bidra til å holde huden myk og velstelt. Scholl lager både fotkremer for tørr hud, samt hard og sprukken hud, som er laget for å pleie føttene dine og gi dem den pleien de fortjener.

Få velstelte, myke og vakre føtter med Scholls ulike produkter. Du kan alltid få hjelp av våre farmasøyter, enten du sliter med hard hud eller belastningssmerter i føttene. Scholl blir din redning!


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.