Schmidt's

5 Produkt(er)

Schmidt's - Sertifisert veganske, plantebaserte og velduftende deodoranter!

Historien til Schmidt's begynte tilbake i 2010, da Jaime Schmidt ble inspirert til å lage sin egen plantebaserte deodorantformel for venner og familie. Det var utgangspunktet for utviklingen av naturlige deodoranter, som nå er tilgjengelig over hele verden. Schmidt's har siden dominert markedet innen naturlige produkter, hvor Jaime Schmidt og hennes partner Michael Cammarata fortsatt utvikler nye, herlige dufter.

Deodoranter med bærekraft i fokus

Schmidt's naturlige deodoranter er laget med naturlige ingredienser og bærekraft i fokus. Schmidt's mener at du kan lage banebrytende produkter og samtidig være snill mot jorden. Schmidt's prioriterer botaniske og minerale ingredienser som kommer alle til gode. I tillegg er deodoranter fra Schmidt's alltid formulert uten aluminium, SLS, PEG, kunstig duft, kunstige farger og kunstige søtstoffer. Videre er Schmidt's sertifisert vegansk, noe som betyr at ingen produkter testes på dyr.

Bærekraft er et vidt begrep, men for Schmidt's betyr ikke ordet bare å skape produkter som er trygge for mennesker å bruke, men produkter som også er snille mot jorden. Derfor er all produksjon, prosessering og produksjon av ingredienser i en Schmidts deodorant grundig kontrollert, slik at de minimerer klimafotavtrykket.

Se det store utvalget av Schmidt's deodoranter hos Med24.no

Her på Med24.no garanterer vi en Schmidt's deodorant som passer akkurat deg! Vårt utvalg består av deodorantsticks og roll-on deodoranter av høyeste kvalitet, hvor du kan finne din perfekte deodorantmatch. Enten du vil unngå dufter, har sensitiv hud eller foretrekker en elegant duft, kan du finne din nye, naturlige Schmidt's deodorant hos oss. Nedenfor kan du lese mer om utvalgte produkter fra Schmidt's.


Schmidt's Deodorant Stick Fragrance Free

Denne varianten av deosticks fra Schmidt's er ideell for de med sensitiv hud eller til og med duftallergi. Schmidt's Deodorant Stick Fragrance Free er en duftfri deodorant som holder deg lukt- og svettefri hele dagen, uten å irritere den sarte huden i armhulen. Deodoranten har en ikke-fettete konsistens som trekkes raskt inn i huden.


Schmidt's Deodorant Stick Coco Pineapple

Er du for deodoranter med eksotiske dufter, som samtidig må være skånsomme mot huden, er dette produktet fra Schmidt's akkurat for deg. Schmidt's Deodorant Stick Coco Pineapple er laget med en prisvinnende formel som holder huden frisk og beroliget hele dagen. Deodoranten har en virkelig herlig duft av ananas og kokos, som kommer fra naturlige oljer.


Schmidt's Rose & Vanilla Roll-On Deodorant

For de som foretrekker roll-on deodoranter har Schmidt's selvfølgelig også en variant. Schmidts Roll-On Deodorant er en velduftende deodorant med naturlige ingredienser som holder svette og uønsket lukt borte hele dagen. Deodoranten har en nydelig duft av søt vanilje og friske roser.


Kjøp Schmidt's naturlige, veganske og velduftende deodoranter hos Med24.no. Vi har alltid rask levering, og du kan få de beste rådene fra våre eksperter.


Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.