Scandinavian Biolabs

Les mer om det danske merket Scandinavian Biolabs og deres fantastiske produkter her!

13 Produkt(er)

Hva er Scandinavian Biolabs?

Scandinavian Biolabs utvikler og produserer hårpleieprodukter mot hårtap for både menn og kvinner. Produktene deres utvikles, testes og produseres i Danmark, der de har fokus på både miljø og etikk helt fra produsent til distributør. Scandinavian Biolabs har en visjon om å skape produkter som har en reell effekt som forbrukerne tydelig kan føle og se. Hos Scandinavian Biolabs er de opptatt av åpenhet, slik at forbrukerne alltid vet hva de får og hva de kan forvente av produktene deres.

Vitenskapen

Forskning viser at 57 % av alle kvinner og 73 % av alle menn vil oppleve håravfall innen de fyller 80 år. Det betyr at mange vil slite med hårtap og konsekvensene av det på et eller annet tidspunkt i livet. Derfor har Scandinavian Biolabs utviklet hårpleieprodukter som bekjemper hårtap i et tidlig stadium. Produktene er spesielt utviklet for personer under 50 år som opplever de første tegnene på hårtap. Scandinavian Biolabs har utviklet Bio-Pilixin Formula, som er basert på vitenskapelig forskning på området. Bio-Pilixin Formula er utviklet for å gi næring til både hodebunn og hår, og skaper nye vekstmuligheter for håret.

Effektive produkter fra Scandinavian Biolabs

Alle produktene fra Scandinavian Biolabs er basert på naturlige ingredienser som utelukkende er plantebaserte. Til tross for de naturlige ingrediensene går de ikke på kompromiss med høy kvalitet og effektivitet. Hårvekstserumet deres har også vunnet en pris ved Global Makeup Awards 2020 i kategorien "Best Hair Treatment", og hvis du ikke ser resultater etter å ha brukt produktene i 150 dager, tilbyr de en full pengene-tilbake-garanti. Du kan lese mer om vilkårene for pengene tilbake-garantien på nettsiden scandinavianbiolabs.dk. Hos Med24.no har vi et bredt utvalg av de fantastiske produktene fra Scandinavian Biolabs, vi har serum, sjampo og balsam til både menn og kvinner. Utvalget av Scandinavian Biolabs hos Med24.no består av deres:

  • Scandinavian Biolabs Hair Growth Serum Women - 100 ml
  • Scandinavian Biolabs Hair Strength Shampoo Men - 250 ml
  • Scandinavian Biolabs Hair Recovery Conditioner Men - 250 ml
  • Scandinavian Biolabs Eyelash Growth Serum - 6 ml

Kjøp de deilige hårpleieproduktene mot hårtap fra Scandinavian Biolabs enkelt og trygt hos Med24.no. Vi har rask levering, slik at de fantastiske produktene kan nå deg raskt.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.