Sanzi Beauty

Sanzi Beauty lager effektive skjønnhetsprodukter som skaper resultater, er 100% veganske og uten tilsatt parfyme. Les mer om Sanzi Beauty her!

53 Produkt(er)

Sanzi Beauty – dine skjønnhetsløsninger på flaske

Sanzi Beauty er mer enn bare et merke – det er en filosofi, en livsstil og en hyllest til naturlig skjønnhet. Hos Sanzi Beauty forstår de at alle er unike, og de er her for å feire denne mangfoldigheten.

Sanzi Beauty er et banebrytende merke som tilbyr et omfattende utvalg av skjønnhets- og hudpleieprodukter. De startet tilbake i 2016, da Robert Friedrich hadde en visjon om å formulere et øyenvippeserum som kunne bygge opp vakre og forlengete øyevipper. Etter hardt arbeid lyktes de i å produsere et serum som kunne leve opp til de strenge kravene som ble stilt av selskapet, og som kunne skape de ønskede resultatene om lengre, vakrere og sterkere øyevipper.

Deretter ble oppdraget bare større – nemlig å skape flere førsteklasses skjønnhetsprodukter. Her er folkene bak Sanzi Beauty enige om at en slik oppgave bare kan realiseres ved å samarbeide med de beste i bransjen. Derfor går de aldri på kompromiss med samarbeidspartnere eller medarbeidere. Det blir tatt vare på hver eneste detalj rundt produktene, slik at forbrukerne kan være sikre på at det aldri er et Sanzi Beauty-produkt som ikke fungerer som det skal. På denne måten sørger de for at det alltid blir sikret unike og ekstraordinære skjønnhetsprodukter til kundene sine.Sanzi Beauty Eyelash growth serum

Sanzi Beauty vippeserum og mye mer

Hos Sanzi Beauty er hovedmålet å designe og produsere skjønnhetsprodukter av høy kvalitet som hjelper mennesker med å fremheve sin naturlige skjønnhet, til priser som er både rettferdige og rimelige. De tror at alle fortjener å se og føle seg best mulig, og det er denne overbevisningen som driver Sanzi Beauty.

I Sanzi Beautys sortiment finner du blant annet:

Eyelash Growth Serum – De fleste drømmer om lengre og fyldigere vipper. Sanzi Beauty kan hjelpe deg med å oppfylle disse drømmene. Deres Eyelash Growth serum stimulerer aktivt hårsekkene og gir resultater innen 6-16 uker.

Eyebrow Enhancing Serum – For deg som ønsker fyldigere og sterkere bryn. Sanzi Beauty Eyebrow Enhancing serum gir, med aktive og komplekse ingredienser, betydelig fyldigere bryn.

Eye Zone Conditioner Serum - En balsam for deg som ønsker velstelte og sunne bryn og vipper. Det er spesielt godt for deg som har fått vippeextensions eller permanent vippeløft, da det styrker og pleier uten å tilføre olje.

Charcoal Teeth Whitening – Aktivt kull som hjelper til lysere, renere og sunnere tenner. Det er laget av 100% rent og naturlig kokosskall, og inneholder derfor ingen kjemikalier eller andre tilsatte stoffer.Nøye utvalgte ingredienser

Alle produktene fra Sanzi Beauty inneholder ingredienser som er anerkjent av eksperter for å være effektive for å oppnå synlige og forbedrede resultater. Når det utvikles nye produkter, er det med kundene og deres behov i fokus. Det er det som gjør at Sanzi Beauty sikrer så mange fornøyde kunder.

Hos Sanzi Beauty legger de vekt på å bruke naturlige ingredienser, og at produktene deres skal være gode for deg og miljøet. Derfor er hele sortimentet hos Sanzi Beauty vegansk og uten tilsatt parfyme.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.