Sanex

Sanex - holder huden frisk

Ta en titt på det store utvalget av sjampo, dusjgeler og deodoranter fra Sanex. Det britiske merket er kjent for sine rimelige priser, effektive produkter og mange varianter. Les mer om de mange produktene her, der du også kan lese mer om Sanex Zero%-serien.

Hva er Sanex? | Sanex sjampo & dusjsåpe | Sanex Deodorants | Sanex Zero%

16 Produkt(er)

Hva er Sanex?

Sanex er et britisk varemerke som spesialiserer seg på hud- og hårpleieprodukter. Varemerkets omfattende erfaring og ekspertise innen hudpleie gjenspeiles i det brede utvalget av spennende og effektive produkter.

Sanex bestreber seg alltid på å skape produkter som på best mulig måte støtter hudens naturlige prosesser. Varemerket forstår også at huden er like forskjellig som mennesker, og at behovet for fuktighet, pleie og næring kan variere fra person til person.

I det store utvalget av Sanex-produkter hos Med24.no finner du først og fremst baderomsprodukter som håndsåpe, sjampo og dusjsåpe samt deodoranter fra Sanex. Les mer om de spennende og effektive produktene for kropp og hår her!


Sanex sjampo og dusjsåpe

Sanex' serie for personlig pleie omfatter blant annet de populære Sanex-sjampoene og Sanex-dusjsåpen. Enten du har normalt hår som bare skal vaskes og pleies, eller du er ute etter en smart 2-1-sjampo med balsam, finner du det hos Sanex. I tillegg er Sanex Dandruff Shampoo også svært populær, da den dermatologisk testede formelen effektivt bekjemper flass i hodebunnen uten å irritere huden.

Du kan også pleie og fukte huden din i dusjen med en av de mange Sanex Shower Gels. Den innovative Sanex Shower Gel Hydrate 24H Oil er egnet for svært tørr og flassende hud, mens Sanex BiomeProtect Moisturising Shower Gel renser og pleier huden med prebiotika og probiotika.

Hos Sanex finner du med andre ord badeprodukter for alle hudtyper og behov.


Sanex Deodorant

Hold svettelukten utenfor døren med en effektiv deodorant fra Sanex. Enten du er mann eller kvinne, finner du enkelt den perfekte deodoranten for dine behov i sortimentet.

Sanex Men Deodorant

Mange menn elsker en velduftende deodorant som ikke irriterer huden. Med den fantastiske Sanex Men 7-in-1 Deodorant Roll-On får du mange gode fordeler - til en god pris! Den smarte roll-on-deodoranten beskytter mot svette, uønsket lukt og irritasjon, og den setter ikke flekker på klærne eller tørker ut huden.

Hvis du foretrekker en spraydeodorant, finner du også en hos Sanex. Sanex antiperspirant for menn holder huden frisk og luktfri i opptil 48 timer, slik at du kan møte hverdagens utfordringer uten å lukte.

Sanex Deodorant for kvinner

Sanex Deo for kvinner gir deg mange muligheter til å finne den perfekte deodoranten for deg. Enten du er ute etter en sterk antiperspirant mot svette og uønsket lukt eller du vil unngå flekker på klærne, finner du en passende variant hos Sanex.

Blant de mest populære deodorantene er:

  • Sanex Dermo Protector Roll-On
  • Sanex Dermo Invisible Deo Roll-On

Sanex Zero%.

Sanex Zero% er en serie parfymefrie Sanex-produkter. Alle produktene er enten merket Fragrance Free, Svanemerket eller sertifisert av Asthma Allergy Nordic. Dette sikrer at du kan finne en Sanex-deodorant uten aluminium og at du unngår parfyme i dusjsåpen.

Hos Med24.no finner du følgende Sanex Zero% produkter:

  • Sanex Zero% Deo Roll-On
  • Sanex Zero% dusjsåpe
  • Sanex Zero% Sjampo
  • Sanex Zero% Håndvask

Kjøp Sanex hos Med24.no

Hos Med24.no finner du alltid Sanex til gode priser, og vi har ofte gode tilbud på Sanex. Du får gratis frakt over 499 kr. og rask levering!

pil til toppen med24

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.