Salvequick

Banner til Salvequick plaster på Med24.no

Les mer om Salvequick og deres mange effektive plastre og gnagsårplastre her!


Guide til riktig gnagsårplaster | Gnagsårplaster | Plaster | Historien til Salvequick

31 Produkt(er)

Guide til riktig gnagsårplaster

Salvequick har laget to forskjellige typer gnagsårplaster. Deres originale gnagsårplaster er ideelt for gnagsår og blemmer på både hæler og tær. De beskytter mot trykk og friksjon når du går, og sørger samtidig for raskere sårheling.

Salvequick gnagsårplaster

I tillegg til vanlige sårplaster, produserer Salvequick også gnagsår- og blemmeplaster. En blemme oppstår oftest når du bruker nye sko, eller bruker sandaler og høye hæler uten sokker. Risikoen for blemmer øker når føttene er varme og hovne, under f.eks. trening eller en tur. Salvequick gnagsårplaster kan virke både forebyggende samt behandlende etter at en blemme har oppstått. Et gnagsårplaster minimerer trykk og friksjon rundt blemmen, slik at du lettere kan gå og bevege deg.I tillegg til deres originale gnagsårplaster har Salvequick også utviklet det nye Blister Rescue gnagsårplasteret, som har en smart sårpute som beskytter blemmen ekstra godt når du tar av plasteret igjen.Salvequick plaster

Plastre er en uunnværlig del av ethvert hjem. Alle har plaster i skapet når uhellet er ute. Salvequick er et ledende selskap innen utvikling og produksjon av plaster. De har plaster til ethvert sår, slik at du trygt og uhindret kan fortsette gjøremålene dine. Salvequicks plaster kan brukes til både mindre kutt og større hudsår på hele kroppen. Deres mange plaster beskytter såret mot skitt og bakterier, slik at det ikke oppstår betennelse og såret kan gro raskere.

Salvequick har utviklet mange forskjellige typer plastre, i mange forskjellige størrelser. Det er viktig at du velger riktig plasterstørrelse slik at plasterets sårpute dekker hele såret. Du må også velge den riktige typen plaster som best dekker dine behov. Salvequick har et plaster for ethvert behov, og i deres sortiment finner du både Salvequick Aqua Block, Aqua Resist, Textile, Sensitive og Salvequick Maxi Cover. Salvequick Aqua Block er et 100 % vanntett plaster som er bra for de fleste sår. Tekstilplasteret deres er ekstra fleksibelt, og er derfor egnet for sår rundt ledd som albuer og knær. Salvequick Sensitive er et plaster spesielt utviklet for sensitiv hud, som er laget med et mildere lim som ikke irriterer huden.

Hos Med24.no har vi et stort utvalg av de mange Salvequick plastrene. Vårt sortiment består av bl.a av:

  • Salvequick Aqua Resist Plaster – 40 stk.
  • Salvequick Textile Elastic Plaster – 75 cm
  • Salvequick Aqua Block Plaster – 12 stk.
  • Salvequick Extra Sensitive Plaster – 50 cm
  • Salvequick Minions Plaster – 20 stk.

Historien til Salvequick

Salvequick ble grunnlagt tilbake i 1947 av Christian Cederroth. Etter andre verdenskrig fant man ut at også privatpersoner trenger plaster hjemme. I 1947 ble det første plasteret produsert i Stockholm og fikk navnet Salveplast. I 1953 revolusjonerte Salvekvik, som det den gang het, plastermarkedet. De lanserte nemlig Europas første enkeltplaster. Plastrene ble raskt en suksess, og spredte seg fra Sverige og utover resten av verden. I dag selger Salvequick rundt 20 millioner pakker plaster hver dag, og de finnes i de fleste hjem, skoler og arbeidsplasser.

Hos Med24.no har vi et stort utvalg av de mange gnagsårplastrene fra Salvequick. Vi har flere av de originale blemmeplastrene, samt de nye Blister Rescue-gnagsårplastrene. Vårt utvalg hos Med24.no består av bl.a av: Salvequick Blister Patch Heel, Salvequick Blister Patch Toe, Salvequick Blister Patch Mix, Salvequick Blister Rescue Extreme Heel og deres Salvequick Blister Rescue Toe.


Kjøp de mange plastrene og gnagsårplastrene fra Salvequick enkelt og trygt hos Med24.no. Vi har rask levering, så produktene kan nå deg raskt.


Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.