Rømer Natur Produkt

95 Produkt(er)

Naturprodukter fra Rømer

Rømer Natur Produkt tilbyr et bredt utvalg av økologiske, naturlige, kvalitetsorienterte og glutenfrie produkter. Her finner du velduftende og naturlige såper, sjampo og Rømer Cream fra vår egen såpefabrikk!

Utvalget er bredt, og de kan levere personlig pleie, mat, drikke og andre produkter. På Med24.no finner du et deilig utvalg av Rømers fantastiske produkter til eksklusive priser og gode tilbud!

Hva er Rømer?

Rømer Natur Produkt ble grunnlagt i 1977 som en av Danmarks første helsekostbutikker. Familiebedriften har alltid vært drevet av familien Rømer i Silkeborg, der grossistfirmaet med stor suksess har produsert og importert økologiske matvarer og mer til over hele verden.

Mange års erfaring og de økologiske produktene har ført til et bredt spekter av spennende, sunne, velduftende og smaksrike opplevelser som har gledet de mange forbrukerne. Men den velkjente grossisten har også alltid forsøkt å sette kunden, deres ønsker og opplevelser i sentrum.

God kvalitet og sikker kontroll

Rømer Produkt står for den kvaliteten du krever i hverdagen, både til matlaging og annen pleie. Alle produkter er veldokumenterte, oppfyller alle lovkrav, er alltid under utvikling og av høyeste kvalitet. Kontinuerlig overvåking sikrer også at du kun tilbys det beste av det beste.

Enten du ønsker å berike kropp og sjel med matvarer som Rømers naturlige mandelolje, snacks, pasta, lakris, kakao eller kjeks, er du garantert en ekstravagant opplevelse. Det samme gjelder de fantastiske pleieproduktene som omfatter både hudpleie og hårpleie. Her finner du Rømer massasjeolje, sjampo, deodorant, krem, balsam og oljer.

Med naturlige dufter og skånsomme ingredienser er din kropp og familiens hud garantert en svært skånsom og mild pleie.

Kundenes gylne favoritter

Med et Rømer Natur-produkt har du uten tvil sikret deg en sikker vinner i hjemmet. Hvis du er på utkikk etter en ny suksess med et deilig produkt fra Rømer, har vi samlet noen av våre kunders favoritter nedenfor:

Rømer Linfrøolje kaldpresset (Ø). Rømer linfrøolje er unik. Den inneholder blant annet store mengder av omega-3-fettsyren alfa-linolensyre, som ellers finnes i fet fisk. Hvis du ikke er tilhenger av fiskeolje, er dette definitivt et av de beste alternativene.

Rømer Mandelolje. Denne basisoljen er ideell til deilig selvforkælelse. Med sitt høye innhold av linolsyre har den kaldpressede oljen en mykgjørende og gjenoppbyggende effekt på hudcellene. Mange liker å bruke den som massasjeolje.

Rømer Muskelvarmer. Hvis du trener mye og ønsker å forebygge skader ved å varme opp muskler og sener, er denne muskelvarmeren fra Rømer en klar favoritt blant forbrukerne. Muskelvarmeren kan brukes både før og etter trening/sport på de ønskede muskelområdene. Den trenger raskt inn i huden og sørger for maksimal effekt.

Rømer Sterk Sennep. Sennep brukes ofte i danske retter og er en favoritt på bordet under sommerens grillfester. Denne deilige økologiske sennepen fra Rømer er av den sterke sorten. Den er både smakfull og har en fantastisk konsistens som setter prikken over i-en, noe som også har gjort den til en klar favoritt blant våre kunder.

Hos Med24.no kan du kjøpe ditt naturprodukt fra Rømer raskt, billig og trygt. Vi tilbyr både dag-til-dag-levering og gratis frakt!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.