Riemann P20 solkrem


La hele familien være godt beskyttet med P20 solkrem, som beskytter både mot UVA- og UVB stråler. Les mer om Riemann P20 solkrem her!

4 Produkt(er)

P20 solkrem – pålitelig beskyttelse mot solen

P20-serien fra Riemann er en rekke solkremer og -lotioner som sikrer høy beskyttelse mot solens skadelige stråler, og som trygt kan brukes av både barn og voksne. I sortimentet finner du både solkrem med faktor 15, 20, 30 og 50 – slik at du kan være godt beskyttet uansett om du nyter solen hjemme i Norge, eller har behov for en solkrem med høyere faktor til utlandet.

Kvalitet i fokus med Riemann P20 solkrem

Med håpet og målet om å lage enkle, men effektive hudpleieprodukter, startet Claus Riemann i 1979 firmaet Riemann. Visjonen var at solkremenes høye kvalitet skulle stå i fokus fremfor festlige pakninger, og dette er fortsatt gjeldende i dag. De solbeskyttende produktene yter høy beskyttelse og er samtidig enkle å bruke.

Riemann P20 er solkremer som beskytter mot solens skadelige stråler. Du finner et sortiment av forskjellige solfaktorer og konsistenser, slik at det er et produkt som passer til dine behov uansett hvilken hudtype du har.

Solbeskyttelse som passer for deg

De praktiske solsprayene fra Riemann P20 absorberes raskt, og etterlater huden uten en fet følelse. Dette gjør at solsprayen er et godt valg for barn, og er ideell for de som foretrekker en enkel og rask påføring. Solsprayen vil føles tørr på huden allerede 15 minutter etter påføring, og ved bruk av solspray fra Riemann P20 kan du derfor raskt, og uten bekymringer, fortsette dagen din etter påføringen.

Allergifrie produkter

Riemann P20 solkrem er alle uten fargestoffer og parfyme, og de passer derfor godt til alle hudtyper – også sensitiv hud. Det brede spekteret av solfaktorer fra 15 til 50+ sikrer at det er mulig å finne nøyaktig den graden av solbeskyttelse som passer best for din hud. Med P20 solkrem fra Riemann er du sikret god beskyttelse mot solens UVB og UVA stråler, uansett hvilken SPF du velger. Men velg alltid din faktor ut fra UV-indeks og din hudtype. Jo lysere hud og jo høyere UV-indeks, jo høyere solfaktor.

Timelang beskyttelse

Hvis du liker å tilbringe tid i solen og ikke vil bekymre deg for de skadelige effektene av solstrålene, kan produktene fra Riemann opprettholde deres vannresistente beskyttelsesnivå 4x20 minutter i vannet. Dette betyr at solkrem fra P20 ikke trenger å påføres så ofte. Men du er aldri 100% beskyttet mot solstrålene uansett hvor høy solfaktor du bruker. Derfor er det en god ide å følge råd om skygge, solhatt og solkrem, slik at du beskytter deg selv så optimalt som mulig, selv om du ønsker å nyte solen.

Skaff deg Riemann P20 solkrem og solspray i ulike solfaktorer til sommeren! Serien er nøye utvalgt for å sikre høy kvalitet, og de finnes i henholdsvis 100 ml og 200 ml. Få en betryggende og kvalitetssikker beskyttelse mot solens skadelige stråler.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.