RFSU


Kjøp kondomer, glidemiddel og masse mer fra RFSU. Den svenske merkevaren og ideelle organisasjonen har en lang historie innen seksualundervisning og seksuell frigjøring, og har siden 1933 kjempet for kroppslig selvbestemmelse. Les mer om utvalget av glidemidler og kondomer fra RFSU her!


Hva er RFSU? | Fordeler ved RFSU | RFSU Kondomer | RFSU Graviditetstest | RFSU Glidemiddel

39 Produkt(er)

Hva er RFSU?

RFSU er en partipolitisk, fagforenings- og religiøst uavhengig organisasjon som arbeider for et positivt og åpent syn på sex- og samlivsspørsmål. I tillegg til å produsere og selge prevensjonsmidler, glidemidler og andre produkter for samliv, jobber RFSU også for seksuell frihet og seksuelle rettigheter for mennesker over hele verden.

Kampen for kropsrettigheder siden 1933

RFSU står for Riksforbundet For Seksuell Upplysning og ble grunnlagt i 1933 av norsk-svenske Elise Ottesen Jensen. Som en av 17 søsken opplevde Elise i tidlig alder hvilke konsekvenser mangel på prevensjon kunne få.

Som ung dro hun derfor til Sverige og begynte sitt pedagogiske arbeid. Hun drømte om et endret syn på seksualitet, hvor kjærlighet, nytelse og ømhet var i fokus. For å finne penger til å videreformidle seksuell informasjon solgte hun kondomer, og inntektene gikk til stiftelsen av RFSU. I dag har RFSU en egen fabrikk i Sverige, hvor kondomene testes og pakkes.

Hvorfor velge kondomer, graviditetstester & glidemiddel fra RFSU?

 • Ideell organisasjon
 • Selger kun forbrukertestede produkter av høy kvalitet
 • Et av de eldste kondomselskapene i verden
 • Stor stemme i kampen for seksuelle rettigheter for både menn og kvinner
 • Produsenten bak de mest solgte kondomene i Skandinavia

RFSU-kondomer

I dag finnes det mange former for prevensjon som beskytter mot uønsket graviditet. Her er p-piller, minipiller og spiraler blant de mest brukte prevensjonsmidlene som kvinner kan bruke fra tenårene til de ønsker å få barn. Disse prevensjonsformene beskytter imidlertid ikke mot seksuelt overførbare sykdommer og er også basert på hormoner, som kan gi plagsomme bivirkninger.

RFSU-kondomer er derfor et trygt alternativ til hormonell prevensjon, som som eneste produkt beskytter mot seksuelt overførbare sykdommer og er helt fri for hormoner. Hvis du ikke er i et forpliktende forhold eller ønsker å unngå hormoner, er RFSU-kondomer et ideelt valg!

RFSU kondomstørrelser

Kondomer er fleksible og passer til de aller fleste kropper. Føler du fortsatt at kondomet strammer eller ruller ned, kan du gå opp en størrelse. Derfor finner du RFSU-kondomer i flere størrelser – for eksempel RFSU Grande Condoms.

Populære kondomer:

 • RFSU So Sensitive
 • RFSU Profil
 • RFSU Thin
 • RFSU True Feeling
 • RFSU Grande

RFSU Graviditetstest & Eggløsningstest

Test for graviditet eller eggløsning med de 99,9 % sikre testene fra RFSU. Testene er av så høy kvalitet at de ofte brukes av jordmødre og gynekologer.

RFSU Graviditetstest

Etter bare 5 minutter kan du få svar på din RFSU graviditetstest. Testen er i stand til å måle svært lave hormonnivåer og må brukes om morgenen for optimale resultater. 2 streker indikerer graviditet – selv om linjene er svake.

RFSU Eggløsningstest

Hvis du og partneren din planlegger å få barn, kan du ha nytte av en RFSU eggløsningstest. Under kvinnens eggløsning er det størst sjanse for graviditet. Følger du instruksjonene vil du innen få minutter få svar på om du har eggløsning.


RFSU Glidemiddel & Intimpleie

Trenger du mer glid til samleie eller når du bruker sexleketøy? Finn ut mer om det store utvalget av smøremidler og lystprodukter fra RFSU her!

RFSU Sense Me-serien

Skru opp lysten og intimiteten med RFSU Sense Me-produktene. Du finner både silikonbaserte og vannbaserte glidemidler i sortimentet, slik at du enkelt kan velge din favoritt. I tillegg finner du også fantastiske og innovative geler som den stimulerende Oh Yes!-gelen og den deilige RFSU Sense Me Turn Up The Heat. Sistnevnte er en varmende krem ​​som er massasjegel og glidemiddel i ett.

RFSU Klick-serien

Få en langvarig og behagelig glideeffekt med RFSU Glidemiddel. Utvalget av milde glidemidler inneholder ingen parfyme eller parabener. RFSU glidemidler er behagelige å bruke, slik at du kan fokusere på din og partnerens nytelse. Du kan velge mellom følgende varianter:

 • RFSU Klick Supreme Glide – langvarig & silikonbasert
 • RFSU Klick Caring Glide – ekstra skånsom & vann- og silikonbasert
 • RFSU Klick Natural Glide – føles naturlig & er vannbasert

Sjekk ut utvalget av sexleketøy, glidemiddel og kondomer fra RFSU blant masse annet på Med24.no. Kjøp intimprodukter fra RFSU – et merke som bryr seg om din nytelse, velvære og frihet!


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.