Revlon

Utforsk et univers av skjønnhets- og hårpleieprodukter hos Revlon, der innovasjon møter stil og kvalitet definerer hver eneste detalj. Klikk her for å lese mer!

19 Produkt(er)

Skjønnhet og innovasjon siden 1930-tallet

Revlon er et merke som har vært synonymt med skjønnhet og innovasjon siden 1930-tallet, og som har formet og revolusjonert skjønnhetsindustrien. Revlon har gått fra å være et foretrukket valg i skjønnhetssalonger til også å bli et globalt anerkjent merke for hjemmebruk, og har skapt en unik nisje i skjønnhets- og hårpleieverdenen.

Revlons fundamenter

Revlons grunnleggelse i 1932 markerte begynnelsen på en skjønnhetsepoke som omfavnet handling, uavhengighet og formål. Med sin misjon om å skape en mer frigjort oppfatning av skjønnhet har Revlon vært en katalysator for forandring og individualitet. På 1960-tallet sementerte Revlon sin internasjonale suksess ved å introdusere "The American Look" for hele verden, noe som bidro til merkets vekst og innovasjon.

Revolusjonerende skjønnhets- og hårpleie

Revlon er et ledende navn innen skjønnhets- og hårpleie på verdensbasis, og har vært en pioner innen både kosmetikk og hårpleie. Skjønnhetsproduktene deres gjenspeiler en forpliktelse til kvalitet, innovasjon og stil på et nivå som mange andre merker ikke kan matche.

Revlon gir plass til alle

Revlons engasjement for å skape en verden der skjønnhet feires i alle dens former, strekker seg lenger enn til produktene deres. Varemerket har lenge fokusert på mangfold, likestilling og inkludering, og har jobbet aktivt for å utfordre konvensjoner og bryte ned barrierer. Gjennom filantropi, velværeinitiativer og samfunnsengasjement viser Revlon vei for en mer ansvarlig og inkluderende skjønnhetsindustri der det er plass til alle.

Skap ditt eget unike utseende med Revlon Airstyler

I et hav av skjønnhetsinnovasjoner skiller Revlon seg ut med sine hårstylingverktøy. Et fremtredende eksempel er Revlon Airstyler Volume Pro Collection. Dette 2-i-1-stylingsverktøyet kombinerer effektiviteten til en hårføner med stylingfunksjonen til et varmluftsverktøy for å skape volum. Med fokus på praktisk bruk og holdbarhet er denne airstyleren et verktøy fra Revlons egne profesjonelle frisørsalonger, noe som garanterer kvalitet og ytelse. Den innebygde ioneteknologien og det keramiske belegget i Revlon Airstyler sørger for at håret blir tatt vare på under tørkingen, og etterlater det vakkert, skinnende og glansfullt.

Revlon-produktets høydepunkter

  • Revlon Airstyler: Alt-i-ett-løsning som kombinerer tørking og styling
  • Revlon Dryer Brush: Skaper salongverdige resultater hjemme med en jevn finish
  • Revlon Hot Air Brush: Skaper volum og glans mens du tørker
  • Revlon Fønbørste: Et must for rask og effektiv styling uten behov for flere stylingverktøy
  • Revlon Glass Shine: Kjent for å gi utrolig glans og fremheve hårets skjønnhet
  • Revlon One Step Hair Dryer: Populær for sine multifunksjonelle egenskaper for tørking og styling
  • Revlon Hårføner: Klassisk og pålitelig hårføner med moderne teknologi
  • Revlon Hårfarge: Levende farger og langvarige resultater
  • Revlon Salon Series: Bringer profesjonelle stylingverktøy og behandlinger inn i hjemmet
  • Revlon Nutri Color Creme: Innovativ fargeoppfrisker med intens næring og strålende farge

Revlon i dag og fremtiden

Revlon fortsetter å inspirere og utfordre skjønnhetsnormer. Med et løfte om å fortsette å forsterke stemmer og bidra til endring der det trengs mest, er Revlon dedikert til å være i forkant av skjønnhetsinnovasjon i fremtiden. Med hvert eneste produkt og hver eneste kampanje viser Revlon at skjønnhet ikke bare handler om utseende, men også er et uttrykk for styrke, mot og individualitet.

Fra de første skrittene i New York på 1930-tallet til dagens globale scene har Revlon ikke bare fulgt med i tiden - de har formet den. Med sitt urokkelige engasjement for kvalitet, innovasjon og sosialt ansvar fortsetter eventyret langt inn i fremtiden.


Oppdag det brede utvalget av stylingverktøy og skjønnhetsprodukter fra Revlon og kjøp dem billig hos Med24.no!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.