Pyunkang Yul


Pyunkang Yul er et koreansk hudpleiemerke basert på tradisjonelle koreanske urter og moderne vitenskapelig forskning, som opprettholder en sunn og vakker hud. Les mer om Pyunkang Yul her!

40 Produkt(er)

Bak Pyunkang Yul

Pyunkang Yul er et koreansk hudpleiemerke som har en minimalistisk og effektiv tilnærming til hudpleie. Merket er skapt av en koreansk medisinsk klinikk ved navnet Pyunkang Oriental Medicine Clinic, som har spesialisert seg i tradisjonell koreansk medisin og hudbehandling. Pyunkang Yuls produkter er basert på en kombinasjon av tradisjonelle koreanske urter og moderne vitenskapelig forskning. Pyunkang Yuls visjon er basert på filosofien om å skape en sunn hudbarriere for å opprettholde en sunn og vakker hud. Produktene er laget med naturlige ingredienser og uten tilsatte stoffer som kan skade og irritere huden. Pyunkang Yul fokuserer på å tilby produkter som hjelper med å berolige, fukte og beskytte huden mot miljømessige påvirkninger og stress.

Produktenes effektive og enkle formler er populære blant hudpleieeksperter og vanlige forbrukere. Pyunkang Yuls produkter inkluderer alt fra renseprodukter og toner, til serum og kremer, som gir huden en sunn og vakker glød.


Pyunkang Yul Essence Toner

Pyunkang Yul Essence Toner er en blanding av en essens og toner som er veldig fuktighetsgivende og næringsrik. Pyunkang Yul Essence Toner inneholder mye næring og forskjellige mineraler for huden, samt har anti-inflammatoriske egenskaper. I tillegg absorberes Pyunkang Yul Essence Toner raskt og sørger for at huden blir fuktet og styrket.

Pyunkang Yul Nutrition Cream

Pyunkang Yul Nutrition Cream er en luksuriøs og tykk fuktighetskrem som er rik på næringsstoffer og fuktighet, som hjelper med å gjenopprette hudens pH-nivå etter rensing. Pyunkang Yul Nutrition Cream glir lett over huden og absorberes uten å føles fet. Huden holdes fuktig og næret hele dagen og forebygger rynker og fine linjer, samt gir en ungdommelig glød. Pyunkang Yul Nutrition Creams formel tar hensyn til sensitiv hud, da den kun inneholder milde og rene ingredienser som også reduserer rødhet og irritasjon. Du kan bruke Pyunkang Yul Nutrition Cream både morgen og kveld.

Pyunkang Yul Moisture Cream

Pyunkang Yul Moisture Cream er en fuktighetskrem som er spesielt god for deg som ønsker å gjenoppbygge en sunn fuktbalanse i huden. Pyunkang Yul Moisture Cream er også egnet for hud som kan oppleve at tykke kremer gjør huden fet og gir urenheter. Pyunkang Yul Moisture Cream har en konsistens som lett glir over huden og absorberes raskt uten å etterlate en fet og glinsende følelse. Resultatet blir en myk finish som holder på fuktigheten og fortsatt kontrollerer hudens egen oljeproduksjon, slik at man unngår fet hud gjennom dagen.

Pyunkang Yul Calming Moisture Barrier Cream

Pyunkang Yul Calming Moisture Barrier Cream er en mild fuktighetskrem som reduserer rødhet, irritasjon og sensitivitet. Pyunkang Yul Calming Moisture Barrier Cream kommer fra Pyunkang Yuls Calming-serie, som inneholder hudberoligende ingredienser, blant annet centella asiatica-ekstrakter og tea tree, samt ceramider som styrker hudbarrieren, fukter og gir huden en sunn glød. Fuktegenskapene kommer fra 5 forskjellige typer hyaluronsyre som gir dyp fukt til de forskjellige lagene i huden, hvor den jevner ut og reduserer synligheten av fine linjer. Sheasmør og squalane-olje danner et beskyttende fuktlag på huden som forsegler de gode egenskapene fra de andre ingrediensene.

Hvis du sliter med hud med urenheter, bør du ikke bruke Pyunkang Yul Calming Moisture Barrier Cream mer enn én gang om dagen. På grunn av den tykke konsistensen bør du også bruke kremen som det siste steget i hudpleierutinen din, slik at den ikke blokkerer for tynnere produkter.
Opplev den berolige effekten av Pyukang Yuls skånsomme hudpleie. Laget med kun de mest essensielle ingrediensene for god pleie, uten unødvendige tilsetningsstoffer. Skjem deg bort med Pyukang Yul!


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.