Purito

Purito er et koreansk hudpleiemerke, som tilbyr milde og naturlige produkter som er skånsomme for huden. Les mer om Purito her!

26 Produkt(er)

Historien bak Purito

Purito er et koreansk hudpleiemerke fra Sør-Korea, som er kjent for å fokusere på naturlige og milde ingredienser i produktene sine. Purito er skapt med filosofien om å tilby produkter som er skånsomme for huden og uten skadelige kjemikalier, som samtidig er veganske og ikke testet på dyr. Purito-produktene er perfekte for deg som ønsker en mer naturlig tilnærming til hudpleie. Purito er et merke som er populært blant både hudpleieeksperter og vanlige forbrukere på grunn av deres effektive og naturlige formler. Puritos sortiment inkluderer alt fra renseprodukter og toner, til serum og kremer, som gir huden god pleie og beskyttelse. Puritos produkter inneholder grønn te, centella asiatica og hyaluronsyre som samarbeider for å gjenoppbygge og styrke huden.

Purito Centella Unscented Serum

Purito Centella Unscented Serum er et reparerende og utjevnende serum som reduserer fine linjer, pigmentflekker, rødhet og urenheter i huden. Serumet inneholder blant annet 49% Centella Asiatica som har en reparerende effekt på huden, samt har beroligende og utjevnende egenskaper. Purito Centella Unscented Serum inneholder også hyaluronsyre, ceramider, peptider, niacinamid og grønn te-ekstrakt som i kombinasjon med hverandre forsterker hudbarrieren, reduserer dehydrert hud og urenheter, samt gir et boost av anti-age egenskaper. Bruk Purito Centella Unscented serum i hendene og smør det inn i huden. Når det er absorbert, kan du fortsette hudpleierutinen din med en krem.

Purito Centella Unscented Recovery Cream

Purito Centella Unscented Recovery Cream inneholder ingen eteriske oljer og parfyme, noe som er ideelt for sensitiv og reaktiv hud. Med 50% ren Centella Asiatica innhold vil Purito Centella Unscented Recovery Cream fukte og reparere huden, samt berolige rødhet og problemhud, og har anti-inflammatoriske egenskaper. Purito Centella Unscented Recovery Cream inneholder også squalanolje og hyaluronsyre, som hjelper med å gjenoppbygge en sunn fuktbarriere i huden, samt E-vitamin og ceramider som ytterligere reparerer og styrker huden. Når du har renset ansiktet ditt og brukt serum, kan du massere Purito Centella Unscented Recovery Cream inn i huden.

Purito BB Cream

Purito BB Cream inneholder SPF 38 og har en lav/medium dekning, som gjør den perfekt for hverdagsbruk. Purito BB Cream reduserer synligheten av pigmentflekker, aknearr, rødhet og andre ufullkommenheter i hudtonen uten at huden vil føles tung. I tillegg inneholder Purito BB Cream ingrediensen Centella Asaitica som hjelper med å redusere rødhet, irritasjon, pigmentflekker og gir en naturlig glød som varer hele dagen. På grunn av den rene formelen som ikke er tilsatt parfyme, kan Purito BB Cream også brukes til sensitiv hud. Purito BB Cream påføres huden med en svamp eller børste.


På Med24.no finner du alltid gode priser og tilbud på Purito-produkter. Vi streber etter rask levering, slik at du enkelt og greit kan nyte godt av dine naturlige koreanske hudpleieprodukter.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.