Puori

Puori

Puori, en sammentrekning av ordene pure og origin, ble grunnlagt i Danmark i 2009 og tilbyr kosttilskudd basert på rene og naturlige ingredienser for å hjelpe deg å leve et sunnere liv på en naturlig måte.
Les mer om Puori her:

19 Produkt(er)

Vet du hva kosttilskuddene dine inneholder?

Hos Puori er det avgjørende at produktene deres er basert på rene og naturlige ingredienser. De ønsker å tilby kundene sine de beste produktene på markedet, og har alltid bestrebet seg på å lage kosttilskudd der kundene vet nøyaktig hva de får. Derfor er åpenhet, ærlighet og kvalitet viktige hjørnesteiner i Puoris DNA.

For Puori er nøye utvelgelse av leverandører og grundig testing av ingredienser en viktig del av produktutviklingen. Etter produksjonen sendes hvert parti til et uavhengig laboratorium der det testes for uønskede stoffer og for kvaliteten og mengden av de aktive ingrediensene som er oppført på produktet. Resultatene sendes deretter til Clean Label Project, som gjennomgår batchtesten og sertifiserer den for kvalitet, og deretter publiserer de resultatene på nettstedet sitt for å sikre full åpenhet. På denne måten holder Puori sitt løfte om åpenhet, ærlighet og kvalitet.

"Vi ønsker å være en del av en fremtid der definisjonen av rene produkter ikke kommer fra kreativ markedsføring, men fra kontrollerte laboratoriedata. For å vise vei publiserer vi alle testresultater gjennom Clean Label Project."
-Oliver Amdrup-Chamby, grunnlegger og administrerende direktør i Puori.

Full åpenhet og innsyn overfor deg som forbruker

Puori ønsker at forbrukerne skal vite nøyaktig hva de får når de bruker Puori-produkter. Både når det gjelder hva som ikke trenger å stå på etiketten, og om det faktisk er den mengden aktive ingredienser i produktet som etiketten oppgir. Puori arbeider derfor for å skape full transparens for forbrukeren. Dette innebærer at alle Puori-produkter testes av uavhengige tredjepartslaboratorier som sikrer at alle objektive testkrav er oppfylt. Puori kan ikke påvirke utfallet av tredjepartstesten.

For Puori er det Clean Label Project som sertifiserer produktene for uønsket innhold. Clean Label Project er et amerikansk non-profit-selskap som har spesialisert seg på testing og merking av mat- og forbrukerprodukter. I prosessen testes og sertifiseres Puori-produktene for til sammen +130 ulike skadelige plantevernmidler og tungmetaller som kan være et resultat av industriell prosessering eller miljøforurensning. Det unike med Puori er at du kan se testresultatene for hvert parti ved å skanne QR-koden på etiketten med mobilkameraet ditt.

Se videoen nedenfor for å lære mer om hvordan Puori jobber for rene produkter gjennom tredjepartstesting og sertifisering:

Siste produktlanseringer fra Puori

Puori x Green Kitchen Stories er en serie kosttilskudd som er utviklet spesielt for å støtte et plantebasert kosthold - men som kan brukes av alle. Produktene er basert på naturlige ingredienser med høy absorberbarhet. De kommer i gjenbrukbar emballasje, er sertifisert veganske og alltid tredjepartstestet og -sertifisert for renhet og kvalitet.

  • V - høykvalitets, lettopptagelig multivitamin- og mineralkompleks - utviklet for å utfylle et vanlig og plantebasert kosthold
  • B12 - høydose 500 μg lettopptagelig vitamin B12 blandet med smakfulle, håndplukkede nordiske villblåbær fulle av flavonoider - unik pulverform i smarte sticks
  • PB - økologisk erteproteinpulver som inneholder essensielle aminosyrer - kan brukes i smoothies, juice, baking eller matlaging

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.