Priorin - effektivt kosttilskudd mot hårtap

2 Produkt(er)

Priorin - Kosttilskudd for håret ditt

Priorin er et tyskprodusert hårtilskudd fra Bayer Nordic, et selskap som har vært anerkjent i bransjen i over 150 år. Det er verdens mest solgte hårtilskudd og er både kritikerrost og vitenskapelig testet for sine effektive egenskaper. Varemerket kan derfor love deg at kosttilskuddene kan bidra til å maksimere hårets potensial til enhver tid! Og hvem ønsker vel ikke et fyldigere, sterkere, sunnere og blankere hår?

Hva er Priorin?

Priory er et kosttilskudd eller pleiemiddel som er tilgjengelig som kapsler eller sjampo. Prioin har som mål å maksimere hårets potensial når det gjelder ny hårvekst og økt hårkvalitet. Ifølge merkevaren bidrar ingrediensene i Prioin til at stoffene virker fra innsiden og tilfører hårrøttene de næringsstoffene som trengs for å opprettholde normal hårvekst.

Hårrøttene spiller en sentral rolle når det gjelder hårvekst. Det er her håret vokser og får sin farge. For å opprettholde normal hårvekst og hårkvalitet er det derfor viktig med optimal tilførsel av næringsstoffer til hårrøttene. Priory tilfører blant annet biotin direkte til hårrøttene, noe som bidrar til å opprettholde normal hårvekst og god hårkvalitet.

Produktene kan brukes av både menn og kvinner.

Hva består Priorin av?

4 ingredienser er hovedårsaken til at Priorin har blitt et av de mest fordelaktige og anerkjente hårtilskuddene. Disse ganske fornuftige næringsstoffene som produktet inneholder er følgende:

  • Biotin - også kjent som vitamin B7. Dette vitaminet bidrar til å opprettholde normal cellefunksjon gjennom celledeling (mitose) og til vekst, fornyelse og utvikling av hår.
  • Cystin - er et protein eller en aminosyre som finnes i hud, hår og negler. Det er en grunnleggende byggestein i keratin (fiberdannende protein), som er en viktig del av både hår og negler. Hår består av ca. 10-14 % cystin.
  • Hirseekstrakt - utvunnet fra den velkjente kornsorten hirse, som er en av verdens eldste kornsorter. Hirseekstrakt inneholder nyttige fettsyrer som linolsyre og oljesyre samt miliacin, som stimulerer cellevekst.
  • Pantotensyre - også kjent som vitamin B5. Pantotensyre hjelper kroppen med å omdanne fett, karbohydrater og proteiner til energi, og bidrar dermed til et normalt energimetabolisme.

Vitenskapelig testet

Ingrediensene er veldokumenterte for å bidra til å forebygge håravfall og maksimere hårets potensial - blant annet på grunn av innholdet av næringsstoffer som kroppen normalt bruker for naturlig og optimal hårvekst.

Som med alle kosttilskudd og generelt alle produkter, er det ikke garantert at det fungerer for alle, men Priorins mangeårige erfaring og tilstedeværelse på markedet er et tegn på den entusiasmen det har skapt hos mange forbrukere.

Det er viktig å påpeke at det tar mellom 8-12 uker å se en synlig forskjell i tykkelse, mengde og kvalitet på det nåværende eller nye håret.
Det krever derfor tålmodighet før du hopper til en konklusjon om tilskuddets effektivitet.

Hvis du tilfeldigvis har mangel på de gunstige næringsstoffene som finnes i Priorin, er det mer sannsynlig at du vil oppleve at Priorin fungerer i større eller mindre grad. Uansett om det gir deg de ønskede resultatene eller ikke, er Priorin fortsatt et helt ufarlig og gunstig tilskudd som faktisk bidrar til mange andre områder som huden!

Priorin Kapsler

Priorin kosttilskudd er laget som kapsler som inneholder nøyaktig de næringsstoffene som trengs for å opprettholde naturlig hårvekst. Tilskuddet tas innledningsvis to ganger daglig i 90 dager og egner seg for langtidsbruk eller som en kur etter behov. For en vedlikeholdsdose tar du bare 1 kapsel daglig.

Priorin Shampoo

I likhet med kosttilskuddet er Prioin-sjampoen utviklet for å styrke, gi næring og pleie hårsekkene og håret. Den inneholder naturlig hirseekstrakt, glykoproteiner og provitamin B5 for hår som trenger ekstra næring, for eksempel tynt hår og hårtap.

Sjampoen kan brukes daglig, da den er fri for parabener og fargestoffer, som bør unngås hvis du ønsker en sunn hodebunn. Den er utviklet for å utfylle Priorin-kapslene i den daglige rutinen for optimal effektivitet.

Er Priorin farlig å bruke?

Som nevnt er tilskuddet helt ufarlig! Det er heller ingen bivirkninger på grunn av det faktum at tilskuddet er naturlig.

Det er imidlertid mulig at du kan være allergisk mot noen av ingrediensene i Priorin, men hvis du er allergisk mot visse eller spesielle stoffer, bør du som en tommelfingerregel alltid sjekke ingredienslisten før bruk.

Er du lei av kjedelig og tynt hår, eller ønsker du bare å bidra til å holde håret ditt flott? Da kan Priorin kosttilskudd bidra til merkbart fyldigere, sterkere og blankere hår etter bare 12 uker!


Du kan alltid kjøpe Prioin hos Med24.no til gunstige priser og gode tilbud. Ditt sunne valg starter her, og du kan få levering over natten og gratis frakt når som helst.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.