Pluggerz

Vil du nyte god musikk uten hørselsskader, få en rolig nattesøvn eller unngå irriterende trykk i ørene på grunn av vann eller når du flyr? Da kan du finne en rekke ørepropper fra Pluggerz som alle beskytter øret, men som lar de viktigste lydene nå øret.

Ta vare på ørene dine | Hva er Pluggerz? | Ørepropper for alle anledninger

3 Produkt(er)

Ta vare på ørene dine

Lyd og evnen til å høre er en viktig del av hverdagen vår, ettersom vi kommuniserer med hverandre, lytter til god musikk og generelt bruker hørselen vår til å navigere i verden. Derfor er det så viktig å ta vare på hørselen vår, for hvis du utsetter ørene for høye lyder, risikerer du å skade hørselen permanent. De små hårene inne i øret som omdanner lydbølger til nervesignaler, kan skades av høye lyder, og det finnes dessverre ingen måte å helbrede dem på eller få nye hår til å vokse ut.

Derfor må vi sørge for å forebygge skaden før den oppstår, og det er her Pluggerz spesialiserer seg på å lage ørepropper som beskytter hørselen din, men som lar alle viktige lyder slippe gjennom.

Hva er Pluggerz?

Pluggerz er en avlegger av Comfoor, et selskap som jobber med hørselsskader forårsaket av høye lyder, og de har tatt med seg sin ekspertise på området til Pluggerz med fokus på forebygging. Pluggerz har som mål å beskytte så mange som mulig mot irriterende hørselsskader, fordi de ønsker å bidra til at vi skal kunne nyte lyd og musikk så lenge som mulig.

Finn Pluggerz ørepropper hos Med24.no

Her hos Med24.no ønsker vi å hjelpe alle med å ta godt vare på hørselen sin, og derfor kan du finne ulike typer ørepropper fra Pluggerz til gode priser, tilpasset ulike situasjoner der hørselen og øret er utsatt.

Ørepropper for musikkelskere

Vi vet alle at det er noe helt spesielt med å lytte til god musikk på konserter eller hjemme, men spesielt mange unge mennesker får diagnostisert hørselsskader i svært tidlig alder. Derfor har Pluggerz utviklet de spesielle Pluggerz-musikkøreproppene som beskytter hørselen din mot for mye støy, samtidig som de opprettholder god lydkvalitet. Du kan bruke øreproppene i alle situasjoner der hørselen din normalt ville vært utsatt, uten at det går på bekostning av muligheten til å høre god musikk når du er på konsert med favorittartisten din.

Forbedre nattesøvnen din

Med Pluggerz ørepropper sleep kan du unngå å bli vekket av bakgrunnsstøy i løpet av natten. Filtrene i øreproppene bidrar til å holde bakgrunnsstøyen ute slik at du kan sove bedre, men de blokkerer ikke viktige lyder som alarmer eller barnegråt.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.