PlanToys


PlanToys lager kvalitetsleker for barn i alderen 0-5 år med økt fokus på bærekraft. Les mer om PlanToys her!

21 Produkt(er)

PlanToys: Leker som inspirerer og beriker barns liv

Siden starten har PlanToys vært en pioner innen bærekraftige og miljøvennlige leker. Reisen begynte med en visjon om å skape produkter som ikke bare underholder barn, men som også bidrar til en bedre verden. Med denne filosofien har de utviklet seg til å bli et globalt anerkjent varemerke innen bærekraftige leker. Hos PlanToys er bærekraft ikke bare en del av deres misjon, det er kjernen i alt de gjør. Fra valg av materialer til produksjonsprosessen sørger de for at hver eneste leke er både miljøvennlig og av høyeste kvalitet.

Deres engasjement for barns utvikling og læring er uforanderlig. PlanToys lager ikke bare leker, men verktøy som hjelper barn å vokse, lære og utforske verden på en morsom og bærekraftig måte. Gjennom lekene sine ønsker de å inspirere til en bedre fremtid for barna og planeten vår.

PlanToys leker: Xylofon, bil, telefon og masse mer

For små musikkelskere har de laget xylofonen PlanToys. De ulikt fargede tonestavene gjør den ikke bare morsom å spille på, men bidrar også til å lære om ulike toner og rytmer, noe som er viktig for å utvikle tidlige musikalske ferdigheter.

Med PlanToys-bilen får barna mulighet til å utvikle rollelek og historiefortelling. Hver tur i denne bilen er en ny historie, et nytt eventyr som venter på å bli fortalt. Denne leken åpner for utallige lekemuligheter, fra å etterligne voksnes reiser i verden til å finne opp helt nye, fantasifulle reisemål.

PlanToys-telefonen er mer enn bare en leke, den er et verktøy som stimulerer barns kommunikasjons- og organisasjonsferdigheter. Den er ideell for barn som elsker å imitere de voksne i livet sitt.

PlanToys badeleker: Skaper moro i vannet

Badetiden blir en morsom og interaktiv læringsøkt med PlanToys badeleker. Barna kan utforske ulike konsepter som oppdrift, vannføring og enkle fysiske prinsipper mens de leker. Denne leken gjør det mulig å introdusere grunnleggende naturvitenskapelige fenomener på en leken og tilgjengelig måte.

PlanToys dukkehus: Et hjem for fantasien

Dukkehuset fra PlanToys er mye mer enn bare et leketøy – det er en katalysator for kreativitet og fantasi. Dukkehuset, som er designet med sans for detaljer og laget av miljøvennlige materialer, byr på en verden av muligheter for barns utvikling og lek.

PlanToys bord og stol: Laget for liten størrelse og stor fantasi

Når det gjelder å skape et kreativt og funksjonelt rom for de minste, er PlanToys bord og stol den perfekte løsningen. Designet er både stilig og barnevennlig, og møblene er ideelle til alt fra tegning til lek.

PlanToys sparegris: Lærer barn verdien av penger

I en verden der økonomikunnskap blir stadig viktigere, gir PlanToys sparegris en unik mulighet til å introdusere barn for pengehåndtering. Sparegrisen er ikke bare et sjarmerende innslag på barnerommet, den er også et verdifullt pedagogisk verktøy som er utviklet for å engasjere og lære.

PlanToys Baby Walker: Et skritt mot utvikling

PlanToys gåstol og PlanToys-leker generelt oppmuntrer barn til å utforske verden rundt seg. PlanToys gåstol fremmer barnas motoriske ferdigheter og gir dem en følelse av selvstendighet når de tar sine første skritt.

PlanToys Kitchen: En verden av kulinarisk kreativitet for barn

PlanToys-kjøkkenet er mer enn bare en leke; det er en portal til en verden av kulinariske eventyr der barns fantasi kan blomstre. Lekesettet er designet for å etterligne et ekte kjøkken, og lar barna utforske og etterligne voksnes aktiviteter på en trygg og lærerik måte. Det finnes alltid mat på et kjøkken, så PlanToys lekemat hører også hjemme på kjøkkenet.


La barnet slippe fantasien løs og leke fritt med leker fra PlanToys. Se det store utvalget av de bærekraftige lekene hos Med24.no og la barnet leke kreativt!


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.