Piz Buin


Piz Buin solkrem beskytter deg mot solens sterke stråler samtidig som den hjelper deg med å bygge opp en vakker brunfarge. Er du nysgjerrig på Piz Buin? Les mer her!

9 Produkt(er)

Piz Buin - Mer enn bare solkrem

Hos Piz Buin er solkrem mer enn bare beskyttelse mot solen - det er en investering i helse og velvære, og solproduktene forsterker naturlig brunfargen din.

Med over 70 års erfaring i å designe, teste og videreutvikle solbeskyttelse og aftersun har Piz Buin utviklet et bredt spekter av løsninger som passer alle hudtyper.

Historien bak Piz Buin

Piz Buin ble grunnlagt i 1946 av den sveitsiske forskeren og fjellklatreren Franz Greiter. Etter å ha blitt solbrent på egen kropp under en fjellklatring, bestemte Franz Greiter seg for å lage en effektiv solkrem som kunne beskytte mennesker mot solens skadelige virkninger.

I årenes løp har Piz Buin fortsatt å innovere og forbedre solbeskyttelsesproduktene sine. De har investert mye i forskning og utvikling for å sikre at solkremene tåler selv de mest ekstreme værforhold. Med sin omfattende erfaring og ekspertise har Piz Buin oppnådd enestående resultater og etablert seg som et av de mest pålitelige og anerkjente varemerkene innen solbeskyttelse.Solkremer fra Piz Buin og deres unike egenskaper

Når du soler deg, er det viktig å ta godt vare på huden din for å unngå de skadelige effektene av solens UVA- og UVB-stråler. Piz Buin har alltid hatt et spesielt fokus på å finne en løsning for solbadere som gir den nødvendige beskyttelsen, men som samtidig lar deg få en vakker brunfarge. Hvis du for eksempel ikke bruker solkrem, har du en mye høyere risiko for:

  • Får solskader og solbrenthet
  • Får pigmentforandringer
  • Raskere utvikling av linjer og rynker

Nedenfor kan du se noen av de mange fordelene ved å bruke Piz Buin solkrem.

Avansert solbeskyttelse

Piz Buin er dedikert til å tilby avansert solbeskyttelse for mennesker i alle aldre og hudtyper. Solkremene er spesielt utviklet for å beskytte huden mot både UVA- og UVB-stråler, som er ansvarlige for solbrenthet, aldring og risikoen for hudkreft. Med et bredt utvalg av solbeskyttelsesprodukter, inkludert kremer, sprayer og lotioner, finnes det en solkrem fra Piz Buin som passer alle preferanser og behov.

Langvarig beskyttelse

En av de viktigste faktorene som skiller Piz Buin fra andre merker, er den langvarige beskyttelsen. Solkremen er utviklet for å være effektiv over lengre tid, noe som betyr at du kan nyte solen uten å måtte tenke på å smøre deg inn ofte. Dette gjør den ideell for utendørsaktiviteter der du ønsker å være beskyttet så lenge som mulig. Det anbefales imidlertid alltid å smøre på solkremen regelmessig, spesielt hvis du har badet.

Velge riktig solkrem fra Piz Buin

Piz Buin tilbyr et bredt utvalg av solbeskyttelsesprodukter som passer til ulike behov og preferanser. Når du skal velge riktig solkrem fra Piz Buin, er det viktig å ta hensyn til hudtype, aktivitetsnivå og ønsket solbeskyttelsesfaktor. Piz Buin tilbyr ulike nivåer av solfaktor, fra lav til høy, slik at du kan velge den som passer deg best.

Det anbefales også å velge en solkrem som er vannfast hvis du planlegger å være i vannet eller hvis du svetter mye i solen. Piz Buin har spesialutviklet vannbestandige solkremer som beholder virkningen selv når de kommer i kontakt med vann.Dyrk solen på en ansvarlig måte

Husk alltid å følge de generelle retningslinjene for solbeskyttelse, inkludert å unngå de sterkeste soltimene, bruke beskyttende klær og påføre solkrem regelmessig for best mulig beskyttelse.

For å ta godt vare på huden etter en dag i solen kan du bruke Piz Buins aftersun-lotion for å gjenopprette hudens fuktighetsbalanse og forebygge for tidlig aldring forårsaket av solstrålene. Den kjølende lotionen bidrar også til å forhindre flassing og har en kjølende effekt umiddelbart etter påføring som varer i mange timer.

3 solsikkerhetstips:

1. Skygge

Sørg for at huden din får en pause fra solen innimellom. Søk særlig skygge når solen er på sitt sterkeste mellom kl. 12.00 og 15.00.

2. Solhatt/klær

Dekk til huden med klær og en hatt som dekker ansiktet og gir skygge.

3. Solkrem

Bar hud som ikke er dekket av klær, bør smøres inn med solkrem. Bruk minst en med solfaktor 15, og en god tommelfingerregel er en håndfull solkrem til én kropp.Kjøp Piz Buin solkrem hos Med24.no

Piz Buins utvalg av solbeskyttelsesprodukter for kropp, ansikt og lepper får du til gode priser her på Med24. Med solkremer med ulike solfaktorer kan du finne akkurat det beskyttelsesnivået som passer din hudtype.

Du kan se alle solkremene våre her!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.