Philips Avent babyprodukter

Philips Avent

Les mer om Philips Avent her.

56 Produkt(er)

Philips Avent - Prisvinnende babyprodukter med de beste forutsetninger for deg og ditt barn

Philips Avent er rangert som et av verdens førende produsenter av produkter til mor og barn. Det britiske merket fremstiller blant annet tåteflasker, brystpumper, babyalarmer, smokker samt mange andre kvalitetsbetonte babyprodukter, som er med til å gi deg og den lille en sunn, trygg og naturlig start. 

Philips Avent er til for din og ditt barns trygghet

Det er ikke alltid like enkelt å bli foreldre, og tiden man går i møte er fyllt med mange overveldende momenter samt bekymringer. 

Philips Avent har med deres førende udarbeidelse av babyproduktene, ønsket å gi deg en hjelpende hånd hvert eneste skritt på veien og på fornemste vis, så du ubetinget kan nyte tiden som nybakt forelder. Alle bekymringer og tanker angående det helt riktige utstyr og tilbehør, såvel som hva som gjør mer skade enn nytte, kan fra dette moment legges på hyllen. Philips Avent har allerede klart alt forarbeidet for deg! De garanterer nemlig en sunn start og fremtid med deres funksjonelle produkter som er utviklet i de reneste materialer, som forekommer både naturlige i bruk og er risikofri! 

Philips Avent er utelukkende til for å gjøre hverdagen enklere, mer betryggende og komfortabel for deg som nybakt forelder - og viktigst av alt er produktene til for å sikre ditt barns sunnhet og beste velgående. 

Utviklet i mildt, kjemifritt og barnevennlig materiale

Philips Avent garanterer levering av babyprodukter i aller højyste kvalitet, og har herfor benyttet utallige ressurser og profesjonelle hender i utviklingen av innovative løsninger og produkter, som alle er med til å skape de beste og mest barnevennlige forutsetninger for din baby. Produktene gir deg muligheten for å ta hånd om den lille på aller beste vis, samtidig med at du inngår i en opplevelse av milde produkter, som fremkommer naturlige ved bruk.

Philips Avent babyproduktene er alt fra ortodontiske til lette og ekstra myke i materialet til de helt små størrelser. Alle smokker m.m. er designet til nettopp ditt barns alder og behov, og materialet forekommer på ingen måter skadelig eller med en risiko. De er utviklet med presis den kjærlige hånd og omtanke du som forelder ønsker og fortjener.

Bærekraftighet gjennom meningsfull innovasjon

Philips jobber med å gjøre verden sunnere og mer bærekraftig ved hjelp av innovasjon. Det er deres mål å forbedre livet for 3 milliarder mennesker om året i 2025, og det viktigste redskapet til å realisere denne visjonen er deres EcoVision-program. Philips investerer i utvikling av grønn teknologi, som gir forbrukerne mulighet for å bidra til en sunnere verden i dagligdagen ved å velge grønne produkter. Det arbeides løpende på å redusere den miljømessige påvirkning, samtidig med å sikre sunne økosystemer. Bl.a. er Philips mål å være Carbon Neutral i 2020 både når det gjelder fasiliteter, produksjon, forretningsreiser og logistikk. Philips har i den forbindelse blitt
anerkjent som (#2) Industri Leder av Dow Jones og er igjennom flere år blitt anerkjent som førende innenfor miljø og bærekraftighet.

Prisvinnende og anmelderroste babyprodukter

Ifølge en tilfredshetsundersøkelse foretatt på 9.000 kvinnelige brukere av barnepleiemerker- og produkter er Philips Avent nr. 1 på listen. De er dessuten det mest anerkjente merket blant foreldre over hele verden, og er med deres produkter løpet med flere testvinnende priser. Uansett hva du er på jakt etter til ditt barn eller deg selv, står nettopp disse produkter som de skarpeste og alltid i høyeste kvalitet.

Nedenfor siden kan du dessuten lese våre kunders anmeldelser av merket og dets produkter.

Philips Avent er tilpasset alle behov

Philips Avent Brystpumper - Inspirert av babyer - designet for mor

For noen er ammingen lett og det mest naturlige i verden. For andre er veien til mating av det nyfødte barn fylt med forhindringer. I den forbindelse, vil de fleste ha glede av å bruke en brystpumpe for å stimulere melkeproduksjonen, utmelking ved spendte bryster eller beskyttelse av ømme brystvorter eller bare å gi babyen alle fordelene ved morsmelk, selv når mor ikke er tilstede, så deres partner eller andre kan hjelpe med å gi babyen mat.

Philips Avent tilbyr forskjellige brystpumper, både manuelle og elektriske, som er inspirert av den naturlige måten som babyer suger på.

Blant de mest populære produkter finnes også Philips AVENT Natural og Ant-kolikk tåteflasker, Philips AVENT niplette og Avent ammeinnlegg. Tåteflaskene finnes bl.a. i flere modeller, som alle er tilpasset ditt barns samt dine egne behov. Herunder finner du dessuten flasker som er dryppfri, og samtidig kan du ved siden av den eventuelle amming ha behov for en supplerende flaske, som gir barnet en helt naturlig opplevelse. Les også vår artikkel " 10 tips til en god start på amming her"

Hele utvalget av Philips Avent babyprodukter er liksom tåteflaskene tilpasset ethvert ønske og behov. Dette er derfor din garanti for trygge, fantastisk utarbeidede og lett anvendelige babyprodukter, og du finner alt fra prisvinnende babyalarmer til smokker, drikkekopper og brystpumper - alle i et utvalg som er med til å fullende den første tid og utvikling med ditt barn. 


Kundenes favoritter

Philips Avent Natural og Anti-Colic tåteflasker som etterligner brystet, noe som gjør opplevelsen av flaskemating naturlig for barnet og gjør det enklere for deg å kombinere amming med flaskemating. I tillegg er de svært hygieniske og har en klinisk dokumentert antikolikkeffekt!

Philips AVENT brystvorteskjold, et revolusjonerende og skånsomt produkt som i løpet av noen ukers bruk vil hjelpe kvinner med innadvendte brystvorter å amme barnet sitt.

Philips Avents elektriske brystpumpe etterligner babyens sugebevegelse, slik at melken flyter raskere. Brystpumpen passer til 99,98 % av alle brystformer/-størrelser, ettersom den myke silikonputen automatisk tilpasser seg brystets form og størrelse (opptil 30 mm). Brystpumpen er utstyrt med 8 stimulerings- og 16 utpumpingsnivåer for en personlig tilpasset opplevelse som er skreddersydd til dine behov. Du kan bruke brystpumpen uten å måtte lene deg fremover i en ukomfortabel stilling.

Philips Avent manuell brystpumpe hvor du enkelt kan pumpe brystmelk direkte over i den medfølgende AVENT-mateflasken. Den manuelle brystpumpen er svært effektiv og gir deg full kontroll over sugestyrken og pumperytmen. I tillegg gjør den myke massasjeputen den behagelig å bruke, og utformingen gjør den effektiv å bruke selv i oppreist sittestilling.

Det mener våre kunder om Philips Avent babyprodukter.

Anmeldelse fra Helle Gaardboe Folden.
Denne brystpumpen er et riktig godt verktøy når man skal stimulere sin melkeproduksjon. Hvis du fullammer og føler du at du ikke kan følge med eller mener din baby ikke får nok å spise, så bruk pumpen etter babyen er ammet og om kvelden når babyen sover, så begynner du å produsere mer melk. Jeg la babyen til hele tiden, som min helsesøster rådede meg til, for å produsere mer melk, men det fikk ikke min melkeproduksjon opp, istedet ble jeg enda mer stresset fordi jeg følte jeg ammet konstant. Løsningen ble denne pumpen som varmt kan anbefales.

Anmeldelse fra Stephanie C.
Der er ingen tvil - Philips Avent tåteflasker er bare de beste på markedet!! Kolikkforebyggende og bpa fri.. så blir det da ikke bedre. Dog en liten ulempe, smokkene er litt dyre når de skal skiftes ut hver 2 eller 3 måned og hvis lokket ikke er skrudd ordentlig på så renner melken ved siden av.

Anmeldelse fra Anna Fredsbo Andersen:
Den manuelle brystpumpen fra Philips Avent er riktig god til prisen. Den hjelper deg i en snever vending, når dagens planer ikke akkurat passer helt med babyens spisebehov - så kan man melke ut og gi babyen brystmelk, selv om man ikke selv er tilstede. Sånn kan man få en allminnelig hverdag med aktiviteter uten å skulle gå på kompromiss, og gi babyen morsmelkserstatning. Perfekt!

Anmeldelse fra Anita Jensen.
Phillips AVENT er de beste flasker jeg har prøvd. Har brukt dem i snart et år og kan ikke se de er brukt. De er enkle å gjøre rene og holder godt tett.

Søker du et kvalitetsmerke som alltid garanterer det beste for deg og dine nærmeste? Så er du kommet på rette spor. Her hos Med24.no utdvelger vi våre produkter nøye, sånn  at vi utelukkende kan tilby deg og ditt barn det beste av det beste. Vi selger dessuten produktene til fantastiske priser og i varer til enhver smak og behov. Med24 har nettopp de skånsomme, prisvinnende og barnevennlige Philips Avent produkter, du behøver for å skape den beste og mest trygge start på et nytt kapittel. 

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.