Perskindol

3 Produkt(er)

Perskindol - Lindring av ømme muskler og ledd

Perskindol ble utviklet i 1981 og har siden blitt en populær løsning på problemer med irriterte muskler og ledd. Perskindol er lindrende gels som gir deg effektiv smertelindring ved smerter i eksempelvis knær, rygg eller nakke. Perskindol inneholder blant annet konsentrerte plantestoffer som bidrar til den hurtige og effektive virkning. De konsentrerte plantestoffer og eteriske oljer som beriker Perskindol, gir dessuten gelen en stimulerende duft som medhjelper til og få musklene til å slappe av.

Når kan du bruke Perskindol?

Perskindol Gel kan benyttes av alle! Fra profesjonelle- eller amatørsportsutøvere til hageentusiaster, eller deg med en fysisk krevende jobb. Uansett hvem du er, kan Perskindol hjelpe med å lindre ømme og irriterte muskler eller ledd. Ved påføring av Perskindol stimuleres blodsirkulasjonen, musklene avspennes og smerter lindres - så blir du ikke begrenset av dine muskler og ledd.


Her hos Med24.no kan du kjøpe disse produkter fra Perskindol:

  • Perskindol Gel - 100 ml
  • Perskindol Thermo Hot Gel - 100 ml

Du kan kjøpe Perskindol enkelt og trygt hos Med24.no. Vi har alltid rask levering, slik at produktene dine når deg raskt.


Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.