Ogx


Ogx er et anerkjent hårpleiemerke som satser på innovative hårprodukter og skjønnhet med omtanke. Les mer om Ogx ved å klikke her!

24 Produkt(er)

Pionerer innen originalitet og kreativitet

Ogx ble født ut fra en drøm om å revolusjonere hårpleiebransjen ved å tilby noe nytt og originalt. Ogx ble grunnlagt av stylister som var lei av den samme gamle rutinen. I dag er Ogx et varemerke som er kjent for sin innovasjon, originalitet og dedikasjon til unike skjønnhetsopplevelser. Med et bredt utvalg av ulike Ogx-sjampoer, Ogx-balsamer, Ogx-hårmasker og Ogx-hårolje innoverer de formler og gjenskaper sunn hårpleie med respekt for gamle tradisjoner.

Skjønnhet med omtanke

Ogx' engasjement strekker seg langt utover hårpleie. De mener at ekte skjønnhet kommer av å ha det bra både innvendig og utvendig. Ogx Biotin Collagen Shampoo, Ogx Argan Oil of Morocco og Ogx Coconut Milk Shampoo er bare noen eksempler på hvordan de kombinerer vitenskapelig innovasjon med naturens rene ingredienser. Ogx er opptatt av å skape produkter som ikke bare får deg til å se bra ut, men som også får deg til å føle deg vel med ditt valg av skjønnhetsprodukter.

Bærekraft: Et løfte til planeten

Bærekraft er ikke bare et moteord for Ogx, det er en livsstil. Fra Ogx kokosoljeprodukter tilsatt Ogx Coconut Miracle Oil, streber de etter å minimere sitt miljøavtrykk uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Ved å introdusere 100 % resirkulerbar og gjenbrukbar emballasje og utvikle vannfrie produkter jobber Ogx hver dag for å sikre at kjærligheten til skjønnhet ikke går på bekostning av kjærligheten til planeten.

Skjønnhet i alle former

Inkludering er kjernen i alt Ogx gjør. Ogx balsam, Ogx kreatinsjampo og Ogx hårolje er utviklet for å dekke behovene til et bredt spekter av mennesker. Ogx tror på skjønnhet uten grenser og jobber utrettelig for å sikre at hårpleieproduktene gjenspeiler det store mangfoldet av hårtyper og -stiler.

Mest populære produkter:

  • Ogx Argan Oil of Morocco Shampoo & Conditioner: Et luksuriøst sett beriket med Ogx Argan Oil, kjent for sine fuktighetsgivende egenskaper.
  • Ogx Coconut Milk Shampoo & Conditioner: Fukter og styrker håret med den nærende kraften fra kokosmelk.
  • Ogx Biotin & Collagen Shampoo & Conditioner: Tilfører fylde og styrke til fint hår med Ogx biotin og kollagen.
  • Ogx Creatine Oil & Coconut Miracle Oil: Behandler og gjenoppretter tørt og skadet hår med en blanding av Ogx Creatine Oil og Ogx Coconut Oil.

Ogx fortsetter å jobbe

Med disse forpliktelsene og hårproduktene arbeider Ogx hver dag for å forene skjønnhet og bærekraft på en måte som gjør en forskjell. Målet er å skape produkter som ikke bare tar vare på håret ditt, men som også tar vare på planeten, og som styrker troen på at når vi tar vare på oss selv med omtanke og respekt, skinner vår indre skjønnhet klarest.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.