Nycoplus


Nycoplus tilbyr et utvalg av kosttilskudd og vitaminer designet for å støtte deg i dagliglivet. Målet med produktene er å garantere kroppens daglige inntak av de nødvendige vitaminene og mineralene den trenger hver dag. Med en produktlinje som dekker behovene til både barn og voksne, er Nycoplus et merke for hele familien. Les mer om Nycoplus her!

48 Produkt(er)

Nycoplus' historie

Nycoplus' historie er dypt forankret i det norske farmasikonsernet Nycomed, grunnlagt i Oslo i 1887 av apoteker Morten Nyegaard. Navnet Nyco, som mange av deres produkter bærer, stammer fra det originale navnet Nyegaard & Co. Dette firmaet startet sin egen produksjon i 1913 og var pionerer innen forskning og utvikling av farmasøytiske produkter, inkludert oppdagelsen av vitamin B12 og utviklingen av Nyco Fruktsalt, et mageregulerende middel. 

Nycomed vokste til å bli Norges største farmasiselskap med fabrikker i Oslo, Lillestrøm, og Lindesnes, og hadde datterselskaper i mange europeiske land. I 1990 ble selskapet delt i Nycomed Imaging og Nycomed Pharma, med sistnevnte som fortsatte under nye eiere og beholdt rettighetene til varemerket Nycomed. 

I 2011 ble Nycomed kjøpt opp av det japanske farmasiselskapet Takeda Pharmaceutical Company, og gjennomgikk flere navneendringer før det i 2021 ble kjøpt opp av danske Orifarm Healthcare AS. Selv om Nycomed som firma ikke lenger eksisterer, lever arven videre gjennom kjente norske merkevarer som starter med Nyco – slik som Nycoplus, Nycodent, og Nycopro, samt Nycomed-logoen som fortsatt finnes på en del reseptfrie legemidler. 


De 4 mest populære kosttilskuddene fra Nycoplus

Her finner du de 5 mest populære kosttilskuddene fra Nycoplus hos med24.no:

Nycoplus Multi

Nycoplus Multi er et kosttilskudd med 200 tabletter som gir en komplett daglig dose av 13 vitaminer og 9 mineraler. 

Dette produktet er ideelt for de som ønsker å sikre sitt daglige inntak av essensielle næringsstoffer. Det er gelatinfritt, glutenfritt, laktosefritt, sitrusfritt, og passer for vegetarianere. 

Anbefalt bruk er 1 tablett daglig for både ungdommer (11-17 år) og voksne (18+). Nycoplus Multi sikrer inntaket av viktige næringsstoffer som kroppen trenger for å fungere optimalt, og kan trygt kombineres med kalsium og omega-3 tilskudd. 

Nycoplus D3-vitamin 80 µg

Nycoplus D3-vitamin tilbyr 80 µg (3200 IE) vitamin D per tablett, med en pakning på 100 tabletter. Dette kosttilskuddet er designet for å bidra til normalt immunforsvar og skjelett, samtidig som det er tilpasset vegetarianere med sin gelatin-, gluten-, laktose- og sitrusfrie formulering. 

Det er spesielt nyttig om vinteren, hvor mangel på sollys kan føre til vitamin D-mangel. Anbefales for voksne over 18 år, med en dosering på 1 tablett daglig. 

Nycoplus Gravid

Nycoplus Gravid er et kosttilskudd for gravide og de som planlegger graviditet, bestående av 56 tabletter og 56 kapsler. 

Det sikrer daglig inntak av essensielle omega-3, vitaminer og mineraler. Produktet er gluten-, laktose- og sitrusfritt. 

Den daglige dosen inneholder vitaminer som A, D, E, K, C, B-vitaminer, 400 µg folsyre, mineraler som kalsium, magnesium, jern, sink, og 1500 mg konsentrert fiskeolje rik på EPA og DHA. Anbefales 2 kapsler og 2 tabletter daglig for å støtte både mor og fosterets utvikling. 

Nycoplus Mamma

Nycoplus Mamma er et tilpasset kosttilskudd for nybakte mødre og ammende, som inneholder 56 tabletter og 56 kapsler. Det dekker daglig behov for omega-3, vitaminer, og mineraler gjennom ammeperioden, og er gluten-, laktose- og sitrusfritt. 

Daglig dose inkluderer viktige næringsstoffer som vitamin A, D, E, K, C, B-vitaminer, 400 µg folsyre, samt mineraler som kalsium, magnesium, jern, og sink. 

Tilskuddet inneholder også 1500 mg konsentrert fiskeolje, med 900 mg omega-3, som støtter både mor og barns ernæringsmessige behov. Anbefales 2 kapsler og 2 tabletter daglig for nybakte mødre og ammende. 

Nycoplus Magnesium 350 mg

Nycoplus Magnesium 350 mg er et kosttilskudd som inneholder 350 mg magnesium per tablett, og leveres i pakker med 100 tabletter. Dette produktet er designet for å støtte normal energiomsetning, muskelfunksjon, og nervesystemets funksjon. 

Det er egnet for veganere og vegetarianere, og er fritt for gelatin, gluten, laktose, og sitrus. Anbefalt dosering er 1 tablett daglig for voksne. 

Magnesium bidrar til å redusere tretthet og utmattelse, opprettholde elektrolyttbalansen, og støtte normal psykologisk funksjon, noe som er essensielt for daglig velvære og aktivitet. 

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.