Nupo


Nupo slankepulver er uten sammenligning det mest populære slankemiddelet i Norden. Nupo har en lang historie og er et av de mest veldokumenterte måltidserstatningene i verden. De mest solgte smaksvariantene er kakao, jordbær og caffe latte, som kommer i store pakninger kalt Nupo Kjempekjøp. Les mer om Nupo her

Sånn kommer du godt i gang med Nupo! | Guide til bruk av Nupo!

47 Produkt(er)

Kickstart ditt vekttap med Nupo

Selv om du i dag finner et vell av Nupo slankeprodukter i både flytende og fast form, er Nupo slankepulver uten sammenligning det mest populære slankemiddelet i norden. Nupo pulver har en lang historie og er et av de mest veldokumenterte måltidserstatninger i verden.

Nupo ble utviklet av den ledende fedmeforsker på Hvidovre hospital, Dr. Flemming Quaade, i starten av 80-tallet. Idéen om slankekur som en positiv opplevelse ble dannet sammen med sivilingeniøren Oluf Mørk, som allerede på slutten av 1970-tallet hadde fått ideén til den ideelle slankekur. Denne slankekuren skulle bestå av mat som var forbudt under andre slankekurer, og som samtidig kunne gi kroppen alle de næringsstoffer den hadde bruk for. Alt dette skulle kombineres med et minimalt inntak av kalorier, så man også raskt kunne gå ned i vekt på kuren. De to menns visjoner og idéer resulterte i at det første Nupo-produkt så dagens lys i 1981.

Slankekur basert på forskning og kliniske forsøk

En av grunnpilarene for merket har alltid vært at Nupo skal være bygget på vitenskapelig forskning og kliniske forsøk. Nupo tilbyr diett produkter til deg som ønsker å kickstarte ditt vekttap eller bare ønsker hjelp til å bibeholde en stabil vekt. Alle Nupos produkter er derfor spekket med næringsstoffer, så din kropp ikke kommer til å mangle noe.


Gode råd til vekttap

På papiret lyder det å tape seg ganske simpelt: Du skal spise færre kalorier enn du forbrenner. Dessverre er det lettere sakt enn gjort, da det å være i kaloriunderskudd kan kreve en del av deg mentalt. Det finnes ingen lett utvei hvor du ved hjelp av piller og alt mulig annet, kan slanke deg mens du spiser det samme som du pleier.

Det krever en målrettet innsats og en endring i livsstilen å slanke seg. Selv om det kan være hardt å være på kur, er den største utfordring nesten den tiden etterpå, hvor du skal endre din kost markant. En slankekur er nemlig formålsløs hvis du ikke legger om livsstilen etterpå.

Det er derfor en god idé å ha både støtte og oppbakning fra familie eller venner under ditt vekttap. Har du noen som heier på deg, vil motivasjonen din kanskje også være større. Det er dessuten fantastisk å ha folk som kan hjelpe deg og snakke med deg om de tanker og problemstillinger du har. Det er dessuten viktig at du velger en metode til vekttap som passer til nettopp deg og ditt liv. Gå på den kuren som du liker best og som du tror at du kan gjennomføre.

Nupo Diet - få hjelp til et varig vekttap

Formålet med Nupo Diet er å skape den mest effektive og ansvarlige slankekuren for deg som gjerne vil kickstarte ditt vekttap. Nupo Diet består av en VLCD-Diett*, hvor du drikker 6 daglige Diet Shakes som gir kroppen alle de nødvendige næringsstoffer, samtidig med at du kun inntar maks 800 kcal om dagen. På grunn av det store kaloriunderskuddet, anbefales det at du kun bruker Nupo Diet i opp til 3 uker, før du går over til normal kost igjen.

Med Nupo Diet får du:

  • En enkel kur som er lett å gå i gang med. Du får 6 måltider om dagen som kan erstatte all din kost
  • En komplett kur med garanti for korrekt næringssammensetning
  • En sikker og pålitelig kur som bygger på 35 års kliniske studier
  • Måltider som kan tilberedes på to minutter

Med slankeprodukter fra Nupo får du hjelp til å kickstarte ditt vekttap, samtidig med at kroppen får de næringsstoffer som den har bruk for. I tillegg til å benytte de mange gode produkter fra Nupo Diet Shake under ditt vekttap, kan du etterpå fortsette med å holde styr på ditt inntak av kalorier med produkter fra Nupo.

Det er nemlig viktig å holde ditt daglige kaloriinntak på et fornuftig nivå etter slankekuren, så du ikke legger på deg de tapte kiloene igjen. Med de velsmakende og næringsrike Nupo barer kan du lettere holde styr på dine kalorier, da hver bar kan inngå i stedet for et måltid og maksimalt inneholder 221 kalorier.

* VLCD står for Very Low-Calorie Diet


Kom godt i gang med Nupo

Er det første gang at du skal prøve Nupos produkter, kan det være forvirrende å finne hode og hale i de mange produkter og smaksvarianter. Heldigvis har Nupo gjort det lett for deg! Den lekre Nupo Startpakke inneholder 1 stk. av mange forskjellige produkter. På den måten kan du finne dine favoritter, så du kan kjøpe inn til din Nupo diett.


Hold ditt vekttap ved like med Nupo One Meal

Det er som sakt viktig at du legger om kosten etter et vekttap ved hjelp av en Nupo kur, da et varig vekttap er en livsstilsendring. Det er sjanse for at du legger på de tapte kiloene igjen, hvis du fortsetter som du gjorde før din Nupo kur. Synes du det er vanskelig å legge hele kosten om på én gang, så er det hjelp å hente hos Nupo One Meal-serien.

Nupo One Meal fungerer som en måltidserstatning, og kan erstatte enten frokost, luns eller middag. Produktene fås i form av en bar i flere smaksvarianter, så du kan finne den som passer deg best. De fantastiske Nupo One Meal's inneholder alle de fibre, proteiner, mineraler og vitaminer du trenger for i et hovedmåltid. Du får samtidig et kalorilett måltid, så det er enkelt for deg å redusere eller kontrollere ditt daglige kaloriinntak.

Nupo One Meal +Prime

Du kan også prøve måltidserstatningen Nupo One Meal +Prime. Denne serien av måltidserstatninger har litt mer å by på enn lignende produkter på markedet. Det er ingen tilsatt sukker i produktene og det er ikke gått på kompromiss med smaken, selv om de forskjellige produkter kun inneholder cirka 200 kalorier pr stykk. Prøv eventuelt det veganske Nupo-pulver som måltidserstatning!

Lyst på en snack? Prøv Nupo Protein Bite

I løpet av dagen kan trangen til en lekker snack komme snikende. Det kan være vanskelig å motstå en sjokoladebar når lysten på noe usunt tar over. Du kan heldigvis nyte Nupo Protein Bite og stille den lille sulten - helt uten dårlig samvittighet. De kalorilette Bites er perfekte før treningen, når du har lyst på noe godt eller som et lite mellomåltid.


Nupo Slim Boost - supplement til den kalorilette kost

Har du bruk for hjelp til å holde ditt vekttap vedlike etter at du har avsluttet din slankekur med Nupo, kan du benytte Nupo SLim Boost. Du oppnår de beste resultater med Nupo Slimboost ved å la produktene inngå i en sunn, varierende og kalorielett kost. Du kan selvsagt kombinere dem med Nupos mange kost- og måltidserstatningsprodukter. Nupo Slim Boost består av 5 slankekosttilskudd:

  • FILL MY TUMMY
  • BLOCK MY CARBS
  • BURN MY FAT
  • FAT BINDER
  • CALORIE FIGHTER

Du kan bli klokere på Nupo Slim Boost her, hvor du også kan lese mer om de 5 varianter.


Kjøp Nupo hos Med24.no

Hos Med24 kan du alltid oppnå gratis frakt, og finne gode tilbud på produkter fra Nupo. Vi pakker alle ukens 7 dager, så du kan motta din bestilling og komme i gang med din Nupo kur så fort som mulig.

pil til toppen

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.