NordicHealth

NordicHealth
8 Produkt(er)

Prisvinnende kosttilskudd og pleie fra NordicHealth

Med NordicHealth begir du deg ut i en rekke prisvinnende produkter som er særlig velsette blant flere profesjonelle sportsfolk innenfor ishockey, fotball, dans, tennis, sykling svømming, fitness og mye mer.

NordicHealth sprays er en nytenkende og effektiv måte, hvor du kan få adgang til mineraler og vitaminer utenom fordøyelsessystemet. Målet er at dine tilskudd og kremer kan absorberes hurtigst og best mulig, så du kan bidra med det, som gjør godt for kroppens funksjon og sunnhet.  

Om Nordic Health

Virksomheten NordicHealth arbeider hardt og lidenskapelig med sunne, naturlige og essensielle stoffer for kroppen. I kombinasjonen av samarbeide med eksperter, flere års spesialisert viten samt nøye forskning er resultatet blitt en rekke innovative produkter innenfor den ytre og indre kropspleie.

NordicHealth samarbeider blant annet med Magnesium Health Institute i Holland, Cardiff University, HFL Idrett og St. Marks Hospital (NHS). Likeledes støtter de større organisasjoner som Migrene Action, Samfunnet For Perniciøs Anemi, Det vegetariske Samfunn og medisinske institusjoner.

For din sunnhet

Det viktigste for merket er resultatet og tilfredsheten med alle deres kosttilskudd, kremer, gel og flakes. Hovedmålet er derfor, at ethvert produkt ikke bare inneholder de helt riktige og gode ingredienser, men en formel, som absorberes og utnyttes godt av kroppen.

NordicHealth har igjennom hele deres arbeide støttet og utarbeidet anerkjente kosttilskudd og transdermal magnesium terapi, hvilket er en metode, hvor opptaket av magnesium skjer gjennom huden, så magnesium ikke føres gjennom fordøyelsesprosessen.  

NordicHealth vitamin- og mineralspray

Når vi opptar vitaminer og lignende stoffer gjennom mat og kosttilskudd i tablettform avhenger vi av vår fordøyelse.

Det smarte med NordicHealth sprayene er at de på bakgrunn av dokumentasjon fra Cardiff University, absorberes raskere og bedre av kroppen enn tabletter. Det skyldes at de pågjeldende stoffer ikke skal ned gjennom fordøyelsessystemet, som både kan være påvirket av medisin eller dårlig opptak. NordicHealth spray sprer ifølge undersøgelsen næringsstoffene raskt i blodomløpet, musklene og nervebanene.

I tillegg tas det med deres velsmakende mineral- og vitaminspray særlig hensyn til både barn og voksne, som lider av svelgebesvær. Sprayen er en lett og behagelig måte å få ditt bidrag av bestemte næringsstoffer på. Mens magnesiumolje sprayen opptas direkte igjennom huden, inntas deres vitaminspray oralt.

Kjøp NordicHealth hos Med24.no

Hos Med24.no kan du finne flere produkter fra NordicHealth både til voksne og barn. Du finner de velkjente kosttilskudd som sprayes samt badeflaker, kremer og gel til kroppspleie. Noen av de store favoritter er:  

D-vitamin spray

D-vitamin bidrar til vår motstandskraft og immunsystemets normale funksjon. Du kan finne D-vitaminspray i flere utgaver, hvor det livsnødvendige næringsstoffet sprayes direkte i munnen med en behagelige smak. Næringsstoffene opptas etterpå gjennom munnens slimhinner.

B12-vitamin

B12-vitaminet bidrar til minsking av tretthet og fremmer samtidig en normal funksjon av nervesystemet og hjernen. Med B12 boost sprayen er du garantert en rask og sikker vei til vitaminet, som særlig veganeren og vegetaren har behov for.

Normalt er vitaminet et vankelig næringsstoff for kroppen å oppta, men gjennom munnens slimhinner er saken en annen. B12 boost inneholder også krom og grønn te som bidrar til et stabilt blodsukker- og energinivå.  

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.