Nordic Naturals

11 Produkt(er)

Nordic Naturals – kosttilskudd for deg

Vi blir ofte minnet på hvor viktig det er for kroppen at vi inkluderer fisk i måltidene våre i løpet av uken. Men mange liker ikke smaken av fisk, og andre tar rett og slett ikke med fisken i handlekurven – derfor kan det være en god idé å ta kosttilskudd i form av en god fiskeolje eller kapsel.

Nordic Naturals har nettopp utarbeidet en kvalitetsfokusert og godt dokumentert fiskeolje slik at kroppen din får i seg det den trenger. Nordic Naturals ble opprettet i 1995, da grunnlegger Joar Opheim ønsket å berike verdens befolkning – barn og voksne – med den rene og omegarike tranen.

Ved å ta det daglige tilskuddet av fiskeolje fra Nordic Naturals, får du alt du trenger fra fisken! Med noen få kapsler eller en ts. av de flytende fiskeoljene fra Nordic Naturals dekkes ditt daglige behov for Omega-3, og du kan nyte fordelene uten å spise de anbefalte 300 gram fisk per uke.

Fiskeolje av høyeste kvalitet

Nordic Naturals fiskeolje består av fisk og kun fisk. Den er produsert under beskyttede forhold med strenge krav til produksjon. Produksjonsmetodene sikrer at hver eneste kapsel eller flaske med flytende olje er av høyeste kvalitet og helt fri for PCB, dioksiner og tungmetaller. Nordic Naturals har vunnet flere internasjonale priser for sine fiskeoljer. Fiskeoljene fra Nordic Naturals oppfyller EUs krav til mengde EPA og DHA.

Fiskeolje med alle fordelene – ingen av ulempene

Nordic Naturals Omega 3 fiskeolje er utvunnet fra fet fisk som sardiner og ansjos og finnes både i flytende form og som kapsler. Ved å spise Nordic Naturals fiskeolje hver dag får du alt det gode fra fisken. Du tar bare noen få kapsler eller en teskje av de flytende fiskeoljene fra Nordic Naturals, og så er det daglige inntaket av viktig omega-3 unnagjort.

Fiskeoljen er laget av de beste råvarene under beskyttede forhold, og under strenge krav til produksjon og produksjonsmetoder. Dette sikrer at alle kapsler/flytende Nordic Naturals fiskeoljer er av høy kvalitet, rene og fri for tungmetaller. Nordic Naturals overgår internasjonale standarder for renheten til oljene. Alle fiskeoljer fra Nordic Naturals er testet og analysert av et nøytralt analyseinstitutt, og alle konsentrerte oljer er sertifisert av den uavhengige miljøorganisasjonen Friend of the Sea.

Bevissthet om miljøet

Til tross for at merkets primære mål er å forbedre din livskvalitet med deres kosttilskudd, finner de det minst like viktig å ha respekt og bevissthet om miljøet. Nordic Naturals tar kollektivt ansvar på alvor, og ønsker derfor at måten de påvirker alt fra miljø til kunder og ansatte skal bidra til å skape et bedre samfunn og et renere miljø.


Alle deres produkter er derfor bærekraftige og oppfyller også kriterier som:

  • Det er ingen overfiske.
  • Fiskemetodene reduserer belastningen på økosystemene ved at fisken blant annet er fanget bærekraftig.
  • De bruker kun fisk som inneholder et lavt nivå av giftstoffer og kvikksølv.
  • All lovgivning innen produksjon og fiske overholdes.

Videre dekkes fabrikkens energiforbruk av et biodrivstoff, som er et biprodukt av produksjonsprosessen. Bevissthet om miljøet er nyttig for en bedre fremtid for hele verdens befolkning. Produktene bidrar dermed til å fremme levestandarden på flere plan.

Opptas lett i kroppen

Alle Nordic Naturals fiskeoljer er produsert i triglyseridform, 93+%. Dette er den naturlige formen som menneskekroppen kjenner, og derfor den formen som absorberes best av kroppen – faktisk opptil 60 % bedre enn fiskeolje i esterform, som er en billigere produksjonsform. Den rene og fine fiskeoljen smaker heller ikke som fisk!

Nordic Natural kosttilskudd tilbyr:

  • Produkter som ikke har smak/ettersmak av fisk. Noen er til og med smaksatt slik at alle kan nyte det!
  • Omega-3 piller for barn.
  • Omega-3-tyggekapsler med smak.
  • Flytende arktisk tran med sitron, appelsin eller nøytral smak.
  • Flytende komplett omega.
  • Høykonsentrert flytende omega-3, samt produkter tilsatt vitamin D.

Nordic Naturals kan kjøpes her på Med24.no til gode priser og tilbud. Nordic Naturals er din garanti for et kvalitets- og miljøbevisst merke som basert på moderne kunnskap og forskning tilbyr deg et sunt og nyttig kosttilskudd.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.