Neutrogena

Utforsk Neutrogenas revolusjonerende hudpleieprodukter og få dypere innsikt i deres historie og årsaker. Klikk her for å lese mer om Neutrogena!

21 Produkt(er)

Neutrogenas historie innen innovasjon og hudpleie

Neutrogena har lenge vært et banebrytende merke innen hudpleie. Neutrogena ble grunnlagt i 1930 av Emanuel Stolaroff, og begynte som leverandør til filmindustriens skjønnhetssalonger. Det var først på 1950-tallet at Neutrogena virkelig begynte å ta form som det merket vi kjenner i dag. Manny Stolaroff oppdaget og importerte en spesiell mild såpe som var oppfunnet av en belgisk kjemiker. Den ble raskt populær.

Neutrogenas viktigste problemer

Neutrogena er drevet av en forpliktelse til vitenskapsbasert hudpleie som alle har tilgang til. Deres forpliktelse til bærekraft er tydelig i deres fremskritt innen ingredienser, emballasje, innkjøp og sosialt ansvar. Et eksempel på dette engasjementet er Neutrogenas samarbeid med Veocel™, eksperter på bærekraftig fiberteknologi som brukes til å lage renseservietter av 100 % plantebasert og komposterbart materiale.

Neutrogenas største hudpleiesuksesser

Neutrogena har et bredt utvalg av hudpleieprodukter som er utviklet for å dekke ulike hudtyper og behov. Dette inkluderer:

  • Neutrogena Hydro Boost-serien omfatter Neutrogena Hydro Boost Water Gel og Neutrogena Hydro Boost Gel-Cream, som er kjent for sine fuktighetsgivende egenskaper takket være hyaluronsyre, som hjelper huden med å holde på fuktigheten
  • Neutrogena Rapid Wrinkle Repair er et effektivt middel mot aldring med Neutrogena Retinol, som bidrar til å redusere fine linjer og rynker
  • Neutrogena Body Oil er en luksuriøs kroppsolje som gir fuktighet uten å etterlate en fet følelse, noe som gjør den ideell for daglig bruk
  • Neutrogena Sunscreen tilbyr et bredt spekter av UVA/UVB-beskyttelse, noe som er viktig for å beskytte huden mot solens skadelige stråler
  • Neutrogena Clear and Defend bekjemper kviser med en formel som bidrar til å rense porene og beskytte huden mot fremtidige utbrudd

Disse produktene understreker Neutrogenas engasjement for å tilby løsninger som ikke bare pleier huden, men som også styrker den mot hverdagens utfordringer.

Neutrogena tilbyr daglig hudpleie

Neutrogena anerkjenner viktigheten av en daglig hudpleierutine som er skreddersydd til individuelle behov. Utvalget omfatter alt fra Neutrogena Hand Cream, som gir intensiv pleie til tørre hender, til Neutrogena Face Wash, som effektivt fjerner urenheter og etterlater huden ren og frisk. Med et bredt utvalg av hudpleieprodukter som inneholder aktive ingredienser, som Neutrogena Retinol-serien, tilbyr Neutrogena løsninger for alle hudtyper og hudproblemer.

Innovation og vision

Neutrogena fortsetter å lede an innen skjønnhetsinnovasjon, og har nylig introdusert en serie med personaliserte 3D-printede hudpleietilskudd kalt "Skin360 SkinStacks". Ved hjelp av data som samles inn gjennom deres digitale hudvurderingsverktøy, kan brukerne lage personlig tilpasset hudpleie designet for å løse spesifikke hudpleieproblemer. Dette er et bevis på Neutrogenas forpliktelse til å tilby skreddersydde hudpleieløsninger ved hjelp av avansert teknologi og vitenskapelig forskning.

Neutrogenas reise fra en beskjeden oppstartsbedrift til et globalt hudpleiemerke er et bevis på deres engasjement for hudpleie. Med et løfte om å fortsette å utvikle produkter som er både effektive og bærekraftige, ser Neutrogena fremover med en visjon om å gjøre reisen enda lengre og enda større.


Se det store utvalget av Neutrogena hudpleie til billige priser hos Med24.no!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.