Neccin

Flass, kløe og hodebunnsirritasjon kan være enormt frustrerende. Heldigvis er Neccins hårpleieprodukter utviklet for å forebygge og avhjelpe disse hodebunnsproblemene med aktive, effektive ingredienser. Les mer om Neccin her.

4 Produkt(er)

Neccin Shampoo – skånsom og effektiv mot hodebunnsproblemer

Neccin er et svensk merke som har utviklet hårpleieprodukter som er spesielt utviklet for å lindre og forebygge ulike hodebunnsproblemer som flass, kløe og tørrhet. Oppskriftene er utviklet i Grazettes eget laboratorium i Gøteborg, hvor fokuset er på å lage hårpleieprodukter som skaper både synlige og merkbare resultater. Neccin Shampoo har utallige fornøyde forbrukere som får effektiv hjelp til sine utfordringer med kløe, flass og hodebunnsirritasjon.

Vitenskapen bak Neccin

Flass og tørrhet i hodebunnen kan være enormt frustrerende og irriterende - og for mange, rett og slett skamfult! Heldigvis er Neccins hårpleieprodukter utviklet med spesielt effektive ingredienser som kommer til unnsetning for hodebunnsproblemene dine. Blant ingrediensene i Neccin Shampoo er stoffet «Pirotone Olamine», som hindrer hudsoppen, Pityrosporum Ovale, i å dannes i større grad enn den naturlig burde. Pirotone Olamine gjenoppretter dermed den naturlige bakterie- og soppbalansen i hodebunnen og virker spesielt beroligende.

Ulike sjampoer for ulike behov

Neccins sortiment består av ulike varianter av Neccin Shampoo, som hver er utviklet for å avhjelpe og forebygge en spesifikk hår- eller hodebunnsutfordring. Serien inkluderer sjampoene Neccin No. 1, Neccin No. 2, Neccin No. 4 og balsamen Neccin No. 3:

Neccin Shampoo No. 1

Neccin No. 1 er Neccins klare bestselger – og det er absolutt ikke uten grunn! Neccin Shampoo No. 1 inneholder nøye sammensatte ingredienser som hver har som mål å bli kvitt flass og kløende hodebunn. Blant nøkkelingrediensene finner du Piroctone Olamine, som bidrar til å opprettholde hodebunnens naturlige mikroflora for å holde den i balanse. Med Neccin No. 1 vil du derfor oppnå en skånsom rens av hodebunnen, og håret ditt får ekstra fuktighet og glans.

Neccin Shampoo No. 2

Neccin Shampoo No. 2 er utviklet med tanke på å skape balanse i hodebunnen din og inneholder kun milde ingredienser som verken irriterer eller tørker ut hodebunnen. Videre virker Shampoo No. 2 fargebeskyttende på håret, siden det inneholder druekjerneekstrakt.

Neccin Conditioner No. 3

Denne skånsomme balsamen fra Neccin inneholder nøye utvalgte ingredienser som gir ekstra fuktighet og pleie hodebunnen din. Neccin Conditioner No. 3 bidrar til å skape et balansert miljø og fungerer perfekt sammen med din Neccin Shampoo.

Neccin Shampoo No. 4

Neccin No. 4 er utviklet for sensitiv, irritert hodebunn med tendens til tørrhet og kløe. Ingredienser går inn og avstresser hodebunnen, og har også en fargebeskyttende effekt på fargebehandlet hår.


Kom til unnsetning for hodebunnsproblemene dine med de effektive hårpleieproduktene fra Neccin. Kjøp billig og enkelt hos Med24.no!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.