Nani

Les mer om NANI her:

32 Produkt(er)

NANI - naturlige kosttilskudd på matvareform

NANI er et dansk kosttilskuddsfirma fra Silkeborg, som lager organiske og plantebaserte tilskudd håndplukket av alt det beste fra naturen. Bak firmaet står de to phytoterapeuter Kim Charles og Hanne Buchholtz, som sammen har utviklet en generasjon av innovative urtetilskudd, samt en lang rekke plantebaserte vitamin- og mineraltilskudd på whole food og food state form. Det de i NANI også kaller for ’matvareform’.

Det betyr ganske kort at NANI’s mange vitamin- og mineraltilskudd mest av alt ligner små, men meget næringsrike matvarer. Ditt tilskudd er derfor alltid bundet inn i frukter, grønnsaker eller melkesyrebakterier, de er av naturlig kilde, og du er sikret et tilskudd som er både mildt og høyt opptakelig.

En form de i NANI tror på, og vår kropp er best til å forstå og utnytte – nemlig mat. En filosofi som også avspeiler seg i deres navn og motto: Nutrients As Nature Intended.

Derfor skal du velge NANI:

  • Kosttilskudd håndplukket av det beste fra naturen
  • Vitaminer og mineraler på samme form som mat
  • Høyt opptakelige og milde
  • Plantebaserte og veggievennlige*
  • Rene, bærekraftige og når mulig økologiske
  • NANI er dansk

* med unntak av NANI Alaska Villaks Omega 3 samt NANI Q10

Nedenfor kan du lese mye mer om NANI’s mange tilskudd og bli klokere på både whole food og food state tilskudd.

Hva er food state og whole food tilskudd?

NANI Whole Food tilskud – ”Super foods” i kapsel

NANI’s whole food tilskudd er som navnet angir, ’hele matvarer’, som er særlig rike på vitaminer eller mineraler, og som du derfor kan få glede av som rene og naturlige supplementer til din kost. Ganske enkelt super foods i kapsel.

Eksempelvis består NANI’s C vitamintilskudd utelukkende av det meget C vitamin-rike acerola kirsebær, som har blitt skånsomt frysetørket og kommet i kapsel til deg. Intet andet.

Du får altså et fullstendig rent og naturlig tilskudd fri for eksempelvis fyll- og tilsetningsstoffer, foruten en masse ekstra fra naturens rikdom. Acerola kirsebæret er jo ikke bare ren C vitamin, men du får også en lang rekke plantenæringsstoffer, flavonoider, fibre og mye mer til nytte for din helse.

NANI’s organiske algekalsium og Blæretang med jod er også whole foods, liksom den kaldpressede fiskeolje av villaks er direkte fra friskfangede laks fra Alaska. Les mye mer om NANI’s Alaska Villaks Omega 3 olje her.


NANI Food state tilskudd er opptatt i mat

Food state metoden ble opprinnelig utviklet til å lage tilskudd til kreftpasienter med særlig stort behov for meget milde og høytopptakelige vitamin- og mineralprodukter, men med danske NANI kan den kvalitetsbevisste forbruker nå også få glede av dem.

Hvor whole food tilskudd allerede er naturlig næringsrike matvarer, så tar food state tilskudd utgangspunkt i økologiske frukter og grønnsaker, melkesyrebakterier eller gjærceller, som man beriker med vitaminer og mineraler. De bygges altså inn i et organisk kompleks, så du kan få et både mildt og konsentrert tilskudd med samme form som helt alminnelig mat.

Kikker du eksempelvis nærmere på ingredienslisten av NANI’s populære Food state Multivitamin vil du raskt kunne se, at den består utelukkende av planter som bl.a. sennep, artiskokk, gulrøtter, rødbeter og acaibær. Hakket fint og fylt i en plantekapsel til deg – ingenting annet. Ved hjelp av særlig utviklede metoder opptas og inkorporeres vitaminene og mineralene nemlig i fruktene og grønnsakene, og bygges inn plantenes naturlige cellestruktur.

På samme måte er eksempelvis både NANI’s Food state Jern og Zink opptatt i kålplanter, den organiske Magnesium i melkesyrebakterier og den organiske Selen i gjærceller.

NANI urtetilskudd

Foruten NANI’s utvalg av whole food og food state tilskudd har de naturligvis også en lang rekke urtetilskudd på grunn av firmaets store pasjon og viten om naturens eget apotek.

NANI’s urter er alltid oppkonsentrert til ekstrakter liksom de har blitt standardisert. Det betyr at når du velger NANI’s Rosenrot, Russisk rot, Ingefærekstrakt eller en av deres mange kurpakker, så er du alltid sikret det samme innholdet av urtenes nyttige innholdsstoffer. I hver eneste kapsel og i hver dagsdose.

NANI’s kurpakker er målrettet din helseutfordring

Les mer om NANI's kurpakker her!

NANI Omega 3 er fiskeolje til deg som vekter naturlighet, renhet og friskhet

Les mer om NANI's fiskeolje her!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.