Mushie

Mushie tilbyr babyutstyr som kombinerer funksjonalitet og estetikk. De tilbyr trygge, holdbare og ergonomisk utformede produkter som tallerkener, smokker og bestikk til barn. Les mer om Mushie her!

161 Produkt(er)

Mushie skaper gjennomtenkt design som gir foreldre ro i sjelen

Mushie ble grunnlagt i 2018 med en lidenskap for skjønnhet, sikkerhet og funksjonalitet, og skaper uunnværlige produkter for de minste.

Mushie prioriterer familiens velvære med kjemikaliefrie materialer som silikon av matvarekvalitet og økologisk bomull, og samarbeider utelukkende med fairtrade-leverandører for å produsere produkter av høy kvalitet.

Mushie - babyutstyr som varer lenge

Mushie lager ting som varer. Mushie-produktene er beregnet på at du skal bruke dem sammen med barna dine og deretter gi dem videre til andre som kan ha glede av dem. Med tanke på holdbarhet og kvalitet fjerner Mushie engangsprodukter, noe som gir en tryggere og mer bærekraftig fremtid og minimerer miljøpåvirkningen.Mushie-tallerken - en kombinasjon av stil og funksjonalitet

En Mushie-tallerken er mer enn bare vanlig barneservice. Tallerkenene er designet med tanke på behovene til småbarn og foreldre, og kombinerer sterke farger med praktisk bruk. De er laget av materialer som matvaregodkjent silikon, og er trygge og holdbare og ideelle for daglig bruk.

En Mushie-tallerken er ikke bare enkel å rengjøre, den tåler også oppvaskmaskin. Den er også designet for å tåle slitasjen som følger med et aktivt barneliv. De dype rommene og sklisikre bunnene gjør dem ideelle for de første forsøkene på å spise selv, og støtter utviklingen av motoriske ferdigheter.

Disse tallerkenene er et godt eksempel på Mushies evne til å lage babyutstyr som ikke bare er funksjonelt, men også vakkert, lett å holde og bidrar til en god spiseopplevelse. De er et populært valg blant foreldre som legger like stor vekt på kvalitet og design som på sikkerhet og funksjonalitet når de velger babyutstyr.

Fordelene med en Mushie-tallerken:

  • Trygge materialer: Laget av silikon i matvarekvalitet, fri for BPA og ftalater, noe som sikrer et trygt spisemiljø for barn.
  • Designet for å tåle hverdagens slitasje, noe som gjør dem ideelle for langvarig bruk.
  • Den sklisikre basen bidrar til å holde tallerkenen på plass, noe som gjør det enklere for barn å spise selvstendig.
  • Tåler oppvaskmaskin for enkel rengjøring.
  • Moderne og tiltalende farger og design som passer inn i ethvert hjem.
  • Designet med dype rom som gjør det lettere for barn å lære å spise selvstendig.
  • Gjenbrukbare og bærekraftige, noe som minimerer miljøpåvirkningen sammenlignet med engangsprodukter.Mushie smokkboks - sikker og hygienisk oppbevaring

En Mushie-babysitter er designet for å gjøre foreldrenes liv enklere og mer organisert. En Mushie bæresele er ikke bare praktisk, men også trygg og stilig, noe som gjør den til en uunnværlig del av hverdagen med en baby.

Mushie smokkbokser er laget av slitesterk silikon av matvarekvalitet som sikrer at smokkene holder seg rene og hygieniske når de ikke er i bruk. En smokkboks bidrar til å holde smokken fri for bakterier og smuss, slik at du som forelder kan konsentrere deg om noe annet.

Mushie smokkboks er et uunnværlig tilbehør for moderne, kvalitetsbevisste foreldre som setter pris på både funksjonalitet og design, og en smokkboks er enkel å feste på stellevesken eller barnevognen for enkel tilgang.Mushie-bestikk - designet for små hender

Mushie-bestikket er nøye utviklet for å støtte små barns spiseutvikling. Hvert bestikk er tilpasset barnets hender, noe som gjør det enklere for barnet å navigere i overgangen til å spise selvstendig. Bestikksettene er laget av barnevennlige materialer som silikon av matvarekvalitet, og garanterer sikkerhet og holdbarhet.

Mushie-bestikket er ergonomisk formet for å passe perfekt i små hender, og bidrar til å utvikle finmotorikk og koordinasjon. Den enkle, men stilrene designen gjør måltidene til en morsom og hyggelig opplevelse for både barn og foreldre. Bestikksettene kombinerer funksjonalitet med estetikk og er et ideelt valg for foreldre som ønsker praktiske løsninger som støtter barnets utvikling.
Mushie støtter barns utvikling

Mushies barneprodukter er ikke bare designet med tanke på estetikk og sikkerhet, men også for å støtte barnets utvikling. Alt fra tallerkener og bestikk til smokker og leker er utviklet for å fremme barns selvstendighet og finmotorikk.

Ved å tilby produkter som er tilpasset barns ergonomiske behov, bidrar Mushie til en naturlig utvikling av spisevaner og egenomsorg. Denne tilnærmingen viser Mushies engasjement for å skape produkter som ikke bare tjener et praktisk formål, men som også bidrar positivt til barnets generelle vekst og læring.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.