Murad


Oppdag Murads banebrytende hudpleie, der hvert eneste produkt kjennetegnes av innovasjon, velvære og vitenskap. Klikk her for å lese mer om Murad!

35 Produkt(er)

Murads historiske bakgrunn

Velkommen til Murads innovative verden, der vitenskap møter skjønnhet og velvære. Murad ble grunnlagt i 1989 av Dr. Howard Murad, og representerer en revolusjon innen klinisk hudpleie, som det første merket i sitt slag. Dr. Murads visjonære tilnærming om at "hudpleie er helse" har ikke bare formet Murads hudpleieprodukter, men også påvirket hele hudpleiebransjen. Dette grunnlaget, kombinert med en banebrytende bruk av teknologi og forskning, har etablert Murad som en sentral aktør i skjønnhetsindustrien.

Murad tilbyr en integrert tilnærming til daglig hudpleie

Murads filosofi overskrider den tradisjonelle oppfatningen av hudpleie ved å integrere fysisk, mental og emosjonell helse. Med et sterkt fokus på det cellulære vannprinsippet understreker Murad viktigheten av cellulær hydrering som en nøkkelfaktor for det generelle velværet til både hud og kropp. Dette prinsippet er en katalysator for deres banebrytende produktutvikling, som fokuserer på å forbedre hudens helse på cellenivå. Murad erkjenner dessuten at "kulturelt stress" kan ha en betydelig innvirkning på den generelle helsen til både hud og kropp, og har utviklet strategier og produkter for å bekjempe disse stressfaktorene.

Murads produkthøydepunkter og innovative produktutvalg

Murads produktserie er et bevis på deres engasjement for innovasjon og effektivitet. Murad Retinol Youth Renewal Serum har for eksempel en banebrytende formel som bruker avansert retinolteknologi for effektivt å bekjempe aldringstegn, mens Murad Deep Relief Acne Treatment er en kraftig løsning på dype og plagsomme kviser. I tillegg tilbyr Murad blemish control-serien et bredt utvalg av hudpleieprodukter for behandling av kviser og akneutbrudd. Murad Eye Cream er skreddersydd for det ømfintlige øyeområdet og bidrar til å redusere fine linjer og mørke ringer. Denne økte oppmerksomheten på detaljer og vitenskapelig underbygde resultater gjenspeiler Murads forpliktelse til å levere produkter som ikke bare behandler hudens overflate, men som også støtter hudens generelle helse og vitalitet. Dette er en del av Murads løfte om å tilby klinisk dokumenterte produkter med høy ytelse som kan dekke et bredt spekter av hudpleiebehov.

Slik kan du lage en hudpleierutine med Murad:

  • Murad Clarifying Cleanser: Brukes morgen og kveld for å rense huden på dypet og fjerne overflødig olje og urenheter
  • Murad AHA/BHA Exfoliating Cleanser (2-3 ganger i uken): Fjerner døde hudceller og forbedrer hudens tekstur
  • Murad Acne Control Outsmart Blemish Clarifying Treatment: Påføres på problemområder for å bekjempe og forebygge kviser
  • Murad Retinol Youth Renewal Serum (kun om kvelden): Reduserer fine linjer og rynker og forbedrer hudens fasthet
  • Murad Hydro-Dynamic Ultimate Moisture (dag): For intens fuktighet om morgenen uten å tynge ned huden
  • Murad Retinol Youth Renewal Night Cream (kun kveld): Støtter hudens nattlige reparasjonsprosess som en del av Murad anti age
  • Murad Renewing Eye Cream: Reduserer hevelser, mørke ringer og fine linjer rundt øynene
  • Murad City Skin Age Defence Broad Spectrum SPF 50 PA++++ (dag): Beskytter mot solens skadelige stråler og miljøpåvirkninger

Murads forpliktelse til bærekraft

Murad er ikke bare opptatt av individuell skjønnhet og velvære, men også av å være et ansvarlig og bærekraftig selskap. Gjennom resirkuleringsprogrammer og samfunnsstøttende initiativer viser de at de ikke bare er opptatt av å forbedre den enkeltes hudpleieopplevelse, men også av å gi et positivt bidrag til miljøet og samfunnet. Denne helhetlige tilnærmingen er et eksempel på hvordan Murad ikke bare fokuserer på det ytre, men også på det indre velværet og samfunnet. Det er denne helhetlige visjonen som gjør Murad til en unik aktør i skjønnhetsindustrien - et selskap som går langt utover tradisjonelle hudpleieformler og bidrar til en bedre verden.

Murad: en pålitelig hudpleieløsning hver gang

Murad representerer mer enn bare en hudpleieserie; det er en livsstilsendring som understreker betydningen av en integrert tilnærming til helse og skjønnhet. Enten det dreier seg om å bekjempe aldringstegn, håndtere akne eller bare opprettholde daglig hudpleie, tilbyr Murad produkter som er vitenskapelig utviklet for å møte disse behovene. Ved å kombinere banebrytende forskning, holistiske velværeprinsipper og en dyp forståelse av hudens behov, står Murad som en pioner i hudpleiebransjen. Oppdag Murad, og la huden din oppleve forskjellen som vitenskap og pleie kan utgjøre.


Se det store utvalget av Murad hudpleie og kjøp det billig hos Med24.no!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.