Møllers Tran

9 Produkt(er)

Mer om Møllers Tran Fiskeolje med Omega 3

Möller's tilfører hverdagen din det lille ekstra - akkurat som når du kjenner gleden av et dypvannsdykk. Det har de gjort siden 1854 med sine velkjente omega-3-tilskudd til deg og din familie. Med Möller's kan du velge den velkjente tran i flytende form, omega-3 i kapsler eller geléfisk til barna - du kan finne det kosttilskuddet som passer til deg og din families behov.

Möller's er et kosttilskudd av høy kvalitet, tilpasset både barn og voksne, og med gode daglige vaner som passer dine behov, kan du ta vare på deg selv og dine nærmeste hele livet.

De livsviktige omega-3-fettsyrene

Möller's er din naturlige kilde til omega-3 fra havet og er viktig for hjernen, hjertet og synet. Omega-3-fettsyrene DHA (dokosaheksaensyre) og EPA (eikosapentaensyre) bidrar til normal hjertefunksjon med et daglig inntak på 250 mg DHA og EPA. DHA bidrar også til å opprettholde normal hjerne- og synsfunksjon med et daglig inntak på 250 mg DHA. Möller's inneholder også vitamin D, som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

Tilskuddet til de som ikke går på kompromiss

Möller's er omega-3-tilskuddet for deg som ikke vil gå på kompromiss. Det er din pålitelige hverdagshjelper som hjelper deg med å få i deg mer omega-3. Fordi helse handler like mye om livskvalitet og drømmen om det gode liv som om fysisk helse, skal det være enkelt å få i seg de kosttilskuddene du trenger.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.