MineTan

MineTan
20 Produkt(er)

MineTan Body Skin - gir deg redskapene til den perfekte tan hjemmefra

MineTan er et australsk merke som lynraskt har stormet frem i verden med deres fantastiske selvbrunerprodukter, som gir deg "Australias Iconic Beach Bronze" og mye mer! Merket bestreber seg på å skape produkter egnet til absolutt alle hudtyper-, toner og formål, så du kan finne det perfekte produkt til din hud. Slutt med å bruke selvbruner i oransje toner som slett ikke passer til din naturlige kulør - få profesjonelle resultater hjemmefra!

MineTan er i konstant utvikling og er alltid i kontakt med kunder og profesjonelle over hele verden, sånn at de oppfyller forbrukernes etterspørsler med innovative formularer og enestående world 1st. produkter.

Hvorfor velge MineTan?

MineTan har utviklet alle former for selvbrunere så det ikke er du som tilpasser deg produktet, men produktet som tilpasser seg deg!

Hva som især kjennetegner merket er deres store utvalg av Express-tan produkter som gir deg en gylden og flott solbrun hud på bare 1 time, men som kan bli sittende lengre hvis du ønsker et enda mer intenst resultat. Jo lengre produktet blir på, jo dypere resultat oppnår du. De effektive formularer trenger raskt ned i huden og aktiveres med det samme, for lynraskt å gi deg en jevn og glatt tan!

Med de innovative selvbrunere til både ansikt og kropp i form av skum, oljer, lotions og sprays, er du godt kledt på til helt selv å oppnå feilfri resultater med en farge som passer presis til din hudtype og hudtone. De fleste av produktene virker med det samme på huden, og skylles først av når du er tilfreds med resultatet:

- Skyll av etter 1 time: Du oppnår en mer naturlig og lett solbrun kulør
- Skyll av etter 2 timer: Du får en mørkere farge og en dypere bronze
- Skyll av etter 3 timer: Du får en mørk og glødende hud for en ekstra mørk tan!

Fargen holder mellom 5-15 dager selv om den er rask å påføre - derfor er MineTan det perfekte produkt til deg som ønsker en langvarig lekker kulør uten alle problemer og til en overkommelig pris.

Naturlig farge uten skadelige ingredienser

MineTan bruker utelukkende 100% naturlige DHA-fargeaktiver utledet av sukkerrør i deres produkter, så du ikke putter unødvendige syntetiske stoffer på huden din. I tillegg er bronzerne og andre fargestoffer som ellers er tilsatt produktene, også naturlig utledet. Ved å anvende naturlige ingredienser blir du fri for flekker, striper, streker, oransje toner samt syntetisk lukt, selv om du bruker selvbruner ofte.

Fargeaktivene er i alle produktene kombinert med utvalgte sammensetninger av nærende naturlige oljer, planteekstrakter og annet godt, som er proppet med antioksidanter og vitaminer, som hjelper med å gjøre huden vakker inni såvel som utenpå, og hjelper fargen med å trenge dypere ned i huden.

MineTan ønsker kun det absolutt beste for deres kunder, og derfor har hele sortimentet følgende fordeler:

  • Ingen animalske produkter, så alt er Vegan Friendly
  • PETA sertifisert Cruelty Free - ikke testet på dyr
  • Fremstilt med naturlige fargeaktiver, fruktfarge og organisk alkohol
  • Ingen parabener
  • Egnet til alle tenkelige hudtyper- og toner

Et produkt til hvert et formål!

I MineTans sortiment finner du produkter som oppfyller alle dine behov og krav til din selvbruner! Utforsk for eksempel følgende serier:

Colorbase:
En serie av selvbruner-skum, tilpasset forskjellige hudfarger. Produktene fås til kalde nøytrale, mer gyldne, lyse, oliven og ekstra mørke hudtoner, fordi det er viktig at du ikke mismatcher fargen på din selvbruner! De fargetilpassede produkter inneholder nøytraliserende bronzere som motvirker de toner som ikke komplementerer din naturlige hudfarge.

Workout Ready:
Spesielt formulert til den aktive kvinne som elsker å bevege seg og trene, men ikke vil gå på kompromiss med sin tan! Produktenes fargeaktiver blir sittende på huden på tross av at du svetter, så du unngår løpende streker og flekker i din kulør. Et av produktene virker til og med oppstrammende og tonende, så ditt harde arbeid fremheves enda mer når du viser frem din lekre kropp.

Luxe Oil:
En selvbrunerserie med forskjellige produkttyper, alle tilsatt nærende oljer som gir deg en ekstra myk, velnært og flott hud samt en lekker farge, så du får en luksuriøs utstråling. Finn det produktet som passer til din drømmetan og oppnå den på kun få timer!

The Bronze Collection:
En serie av effektivt selvbruner-skum til både ansikt og kropp, som gir deg den naturlige solkyssede hud du alltid har drømt om! Du bestemmer selv hvordan du ønsker at fargen skal se ut som det ferdige resultat. Produktene er fremstilt med 3 fargeaktiver - herunder bronzere - som gir ekstra glød til din sommerlige farge. Fås i 3 fargevarianter.

Prøv også resten av utvalget som blant annet innebærer gradvist oppbyggende Tam Face Mists, Tan-Primers, Tan Boosters og mye annet som medvirker til at du kan oppnå den ultimativt perfekte tan! Alltid billige priser og bærekraftig levering hos Med24!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.