Mellisa


Melissa skincare er et dansk varemerke som fremmer naturlig skjønnhet gjennom økologiske og miljøvennlige produkter. Les mer om Mellisa her!

31 Produkt(er)

Mellisa økologisk hudpleie – banebrytende, rene og avanserte hudpleieprodukter

Mellisa er et dansk selskap som produserer eksklusive og ledende hudpleieprodukter basert på nøye utvalgte økologiske, naturlige og plantebaserte ingredienser. Alle produktene er svært effektive og bidrar til å aktivere og støtte huden din slik at den kan regenerere seg selv og gjenvinne balansen.

Mellisas økologiske hudpleie er utviklet med en kjærlig hånd, banebrytende teknologi og et prinsipp om å sette deg og miljøet først. Derfor er innholdet i alle kremer, geler osv. utelukkende basert på skånsomme, men aktive ingredienser med dokumentert effekt og uten kjemikalier og hormonforstyrrende stoffer. Varemerket har siden oppstarten blitt anerkjent av mange og har vært en favoritt opp gjennom årene.

Hudpleie med god samvittighet

Mellisa økologisk hudpleie bygger på en human og kjærlig filosofi om at alle skal ha enkel tilgang til fenomenal, naturlig og økologisk hudpleie til en overkommelig pris. Når du bruker Mellisas produkter, er du derfor garantert at alt fra sjampoen til oljen og serumet du kjøper, er skånsomme mot deg og miljøet – og de er ikke testet på dyr. I tillegg er merket bygget opp rundt en bevissthet om sosialt ansvar, og derfor støtter de aktivt grønne lekeplasser for barn, økologisk landbruk og Dyrebeskyttelsen. Ved å støtte merket er du med på å forbedre muligheten for en bærekraftig natur der det menneskelige fotavtrykket minimeres – all emballasjen de bruker er dessuten resirkulerbar.

Rene og naturlige hudpleieprodukter

Dagens teknologi har gjort det mulig å bruke avanserte hudpleieingredienser av naturlig opprinnelse, og med utgangspunkt i naturen, økologien og vitenskapen om hudpleie har Mellisa kunnet produsere noen av de mest effektive og virkningsfulle kremene, body lotionene og oljene som er fri for alle unødvendige, skadelige og allergifremkallende stoffer. Mellisa økologisk hudpleie tilbyr altså alt du trenger og ingenting mer.

Mellisa økologisk hudpleie inneholder INGEN:

  • Parabener
  • Syntetiske fargestoffer
  • Syntetisk parfyme
  • Petrokjemikalier
  • Petrokjemiske oljer (f.eks. parafin og silikonolje)
  • Hormonforstyrrende stoffer
  • Av de 26 allergifremkallende parfymestoffene

Stort utvalg av effektive hudpleieprodukter

Mellisas sortiment omfatter produkter for generell hud- og kroppspleie, babyprodukter, hårpleieprodukter, antirynkekremer, oppstrammende kremer og geler samt hudpleieprodukter som er svært effektive for problemhud som tørr hud, eksem, psoriasis og helvetesild.

På grunn av merkets store fokus på forskning, innovasjon og vitenskapelig dokumentasjon av virkningen av ingrediensene, kan Mellisa garantere at hvert hudpleieprodukt er av høyeste kvalitet, har den mest optimale effekten og er nøyaktig tilpasset hver enkelt hudtype, slik at ingen går glipp av noe.

Mellisas sortiment omfatter produkter for generell hud- og kroppspleie, babyprodukter, hårpleieprodukter, antirynkekremer, oppstrammende kremer og geler samt hudpleieprodukter som er svært effektive for problemhud som tørr hud, eksem, psoriasis og helvetesild.

På grunn av merkets store fokus på forskning, innovasjon og vitenskapelig dokumentasjon av virkningen av ingrediensene, kan Mellisa garantere at hvert hudpleieprodukt er av høyeste kvalitet, har den mest optimale effekten og er nøyaktig tilpasset hver enkelt hudtype, slik at ingen går glipp av noe.

Kundenes favoritter

Kundefavorittene til Mellisa Natural Care er blant annet:

Mellisa AHA Cream passer for alle sjeler og hudtyper. Kremen bidrar blant annet til å fukte huden - styrker hudens evne til å holde på fuktigheten, løser opp/fjerner døde hudceller og påvirker hudens grunnleggende evne til å vokse og fornye celler.

Mellisa Face & Body Oil er en nærende olje for ansikt og kropp, og er rik på verdifulle naturlige oljer som aprikos, argan, jojoba og agurkurt. Oljen gir huden elastisitet og fukt, samtidig som antioksidantene fra E-vitamin beroliger og pleier huden.

Mellisa Anti-Age Serum hydrerer huden og motvirker slapp hud med fine linjer og rynker. Med sine økologiske ekstrakter, for eksempel fra grønn kaviar, jevnes huden ut og gir den økt elastisitet og fasthet.

Mellisa Day Cream Sensitive har et høyt innhold av fuktighetsgivende og aktive næringsstoffer som passer til nesten alle hudtyper, selv om den er spesielt effektiv for de som er utsatt for røde, tørre flekker og flekkete hud. Den virker også beroligende, helende og oppstrammende, samtidig som den sikrer hudens fuktighetsbalanse og forbedrer hudens elastisitet.

Uvurderlige formuleringer

Hele Mellisas serie med serum, sjampo mm. er fenomenal nettopp fordi den utelukkende er basert på naturlige og økologiske ingredienser som skaper en lang rekke positive forhold for huden din. De sunne og sterke ingrediensene gjenoppbygger og opprettholder hudens optimale smidighet og skjønnhet, samtidig som de styrker og pleier huden din.

Huden er faktisk i stand til å nære og regenerere seg selv, og basert på denne kunnskapen har de skapt en nærende formel som gir den rette impulsen til at sliten eller utfordret hud kan gjenoppbygge seg selv. Det eksklusive og det effektive er kombinert i en symbiose for å sikre effektiv pleie. Aktiveringen og støtten til hudens eget arbeid skjer ved at kremene hjelper til med å normalisere seg på huden.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.