Maybelline


Maybelline er et av de best selgende makeup-merker på verdensplan, og benyttes av kvinner i over 120 land. Maybelline’s store sortiment av foundation, leppestift og øyenbrynsprodukter, byr på alt du skal bruke for å skape flotte makeup-looks til hverdag eller fest. Lær mer om Maybelline her!

Maybelline Face | Maybelline Eyes | Maybelline Lips

78 Produkt(er)

Maybelline New York - Klassisk, ikonisk og populær makeup til alle

Du kjenner garantert Maybelline’s ikoniske slagord “Maybe she’s born with it. Maybe it’s Maybelline”, som igjennom mange år har vært dét de fleste har forbundet med det populære merket. Maybelline ble grunnlagt i 1917 av Tom Lyle Williams, som startet med å skape mascara fra kull og vaselin. Siden da har Maybelline blitt et av de mest populære merker på verdensplan, og har utvidet sortimentet med mascaraer, leppestifter og foundations av høyeste kvalitet. En av merkesakene hos Maybelline, er mangfoldighet, hvilket også ligger til grunn for deres over 1000 forskjellige nyanser av høyt ytende produkter til ansiktet, øynene og leppene.

Maybelline har hovedsete i New York, hvor merket også får en stor del av sin inspirasjon til nye, kreative og unike produkter. Det pulserende livet, konstant skiftende tendenser og de mange forskjellige individer er inspirasjonskilde for flere fantastiske kolleksjoner fra Maybelline. Les mer om utvalgte kolleksjoner fra Maybelline under.


Maybelline Face

Hos Med24.no finner du et stort utvalg av foundations, concealere, contour-produkter og highlightere fra Maybelline. Uansett om du leter etter et produkt som dekker urenheter og rynker, eller bare vil definere dine ansiktstrekk, så har Maybelline produktet for deg! Maybelline’s mange produkter til vakker og livlig hud finnes i allverdens forskjellige nyanser, så alle og enhver har mulighet for å finne sitt perfekte match. Maybelline er kjent for mange forskjellige kolleksjoner, men én som tok verden med storm, er den ikoniske serien Fit Me. Denne serien er utviklet med drømmen om å tilby nytenkende og effektive makeup-produkter, som tilpasser seg individets behov. I Maybelline Fit Me inngår bl.a. Fit Me Matte + Poreless Foundation, Fit Me Concealer og Fit Me Luminous + Smooth Primer.

Maybelline Eyes

I New York skifter moten konstant. Derfor har Maybelline hele tiden fingeren på pulsen, så dine øyne og øyenbryn alltid kan fremheves på beste vis. Maybelline leverer øyenskygger, eyeliners, mascaraer og øyenbrynsprodukter til ethvert formål, så du kan lage spektakulære looks eller definere dine bryn hver eneste dag. I det store sortimentet finner du blant annet disse produkter:

  • Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara
  • Maybelline Eye Shadow Palette – The Nudes
  • Maybelline Tattoo Brow Waterproof Gel

Maybelline Lips

Klassiske røde lepper eller en diskret glans setter prikken over I'en i ethvert makeup-look. Maybelline har et stort utvalg av leppestifter og lipglosses, som gir deg uimotståelige lepper. Maybelline Color Sensational Lipstick er en bløt og kremet leppestift som holder hele dagen! Og med Maybelline Lifter Gloss får du fyldige, bløte og glansfulle lepper etter bare ett lag.


Her hos Med24.no har vi et stort utvalg av bl.a. foundations, mascaraer og leppestifter fra Maybelline. Kjøp enkelt og sikkert med rask levering hos Med24.no!


Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.