Dava Umami Topping Ø - 100 g.
Dava Umami Topping Ø er en plantebasert erstatning med parmesansmak
Dava Umami Topping Ø er laget av økologiske hampfrø, grovmalt med salt og gjærflak. Toppingen har en aromatisk smak som minner om revet parmesan. Produktet er 100 % plantebasert og egner seg som erstatning for ost, noe som gjør det ideelt for veganere og personer med laktoseintoleranse. Med sitt høye innhold av protein og omega-3 er det også et næringsrikt valg i den daglige matlagingen.
Dava Umami Topping kan brukes på mange måter og egner seg spesielt godt som topping på pasta, salater, supper og risotto. Den er enkel å bruke og tilfører deilig smak til rettene dine uten at det går på bekostning av kostholdet ditt.
Funksjoner:
- Laget av økologiske hampfrø, salt og gjærflak
- 100 % plantebasert og laktosefri
- Høyt innhold av protein og omega-3
- Aromatisk smak som parmesan
- Passer til pasta, salater og risotto
Bruk:
Bruk som topping på pasta, salater eller risotto for å gi en aromatisk smak. Oppbevares tørt og beskyttet mot direkte sollys.
Innhold:
100 g.
Energi |
2361 kJ/ 569 kcal |
Fett |
42 g |
- herav mettede fettsyrer |
4,6 g |
Karbohydrater |
6,7 g |
- herav sukkerarter |
2,9 g |
Kostfibre |
7,5 g |
Protein |
33 g |
Salt |
1,9 g |
Avskallede hampfrø*, gjærflak*, Rismel*, Salt
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.