Mari Gold Tempeh i skiver - 280 g
Mari Gold Fermenterte soyabønner Tempeh i skiver
Tempeh er fermenterte soyabønner i vann - soyabønnene kommer opprinnelig fra Java. Tempeh er et populært vegansk alternativ til kjøtt. Det kan også brukes som pålegg eller som et varmt kjøttalternativ til poteter, salater og mye annet. Tempeh er laget av fermenterte soyabønner som bindes sammen gjennom fermentering. Tempeh er rik på både kostfiber og protein og har en god, fast konsistens som kan sammenlignes med kjøtt. Denne varianten fra MariGold er skåret i skiver og klar til bruk. Kan spises varm eller kald.
Bruk:
Maten har mange bruksområder. Tempeh kan kokes, friteres, grilles eller stekes i panne. Den kan også brukes som pålegg, i salater eller gryteretter.
Det kan dannes gelé i vannet fra tempeh - det er helt normalt.
Innhold:
280 g
Energi |
678 kJ / 162 kcal |
Fett |
6,08 g |
- herav mettede fettsyrer |
1,01 g |
Karbohydrater |
3,3 g |
- herav sukkerarter |
0,3 g |
Kostfibre |
8,8 g |
Protein |
18,7 g |
Salt |
0,05 g |
Sojabønner, kultur (rhizopus oligosporus), Vann, Havsalt
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.