HEY YUM Triassic Garden - 100 g

1
Se alle produkter fra HEY YUM
Varenummer: 25497

Økologisk yoghurt skum fra HEY YUM - Trissic Garden

Utroligt deilige yoghurt skum som smaker av frukt og honning.
Akkurat passe velsmakende til at man lett kan spise en pose helt alene!

De er økologiske og Glutenfri.

Ingredients:
Glucose syrup*, sugar*, honey* (5%), gelatine*, skimmed milk-powder*, yogurt powder -low fat* (1%),acid: citric acid; elder berry juice concentrate*, natural flavour, curcuma extract*, algae extract (spirulina platensis).

Næringsinnhold    pr 100 g
Energi    1418 Kj / 334 Kcal
Fett    0,2 g
- herav mettede fettsyrer    0,1 g
Karbohydrat    77 g
- herav sukkerarter    62 g
Kostfibre    
Protein    6 g
Salt    0,07 g

Næringsinnhold per 100 g:

Energi

1418 kJ / 334 kcal

Fett

0,2 g

- herav mettede fettsyrer

0,1 g

Karbohydrater

77 g

- herav sukkerarter

62 g

Fiber

0 g

Protein

6,0 g

Salt

0,07 g

Ingredienser:

Glukosesirup*, Sukker*, Honning* 5 %, Gelatin*, Skummetmelkpulver*, Yoghurtpulver* 1 %, Sitronsyre, Konsentrat av hyllebærsaft*, naturlige aromastoffer, Gurkemeje ekstrakt*, Algeekstrakt (Spirulina platensis)

Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk

Allergener:

Skummet melkepulver, Yoghurtpulver

Opphavsland: Danmark

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra HEY YUM
Varenummer: 25497
EU økologimærke Glutenfri segl
EU økologimærke Glutenfri segl

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.